Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, избягвайте да правите големи разходи

Овен- Във вас отново назрява вътрешен бунт против някои наложени ви правила и забрани. Прекаленото подмазване и угодничене на хора от близкото обкръжение започва да ви дотяга и не е изключено да ви изкарат от равновесие.

Телец – Днес не се оплитайте в тайни и лъжи, както и да участвате в заговори с когото и да е. Обърнете внимание на всеки незначителен симптом за намаляване на вашето самочувствие и потърсете причината - може да е начало на някакво заболяване.

Близнаци- Отделете максимум време за довършване на старите дела. Така ще си разчистите пътя към новото, което идва. Няма да бъдат изгодни сделките, свързани с бизнеса. В следобедните часове не е изключено някой да ви създаде сериозни проблеми.



Рак- Постарайте се да не стигате до състояние на крайна умора днес. Успех ще постигнете макар и не по начина, по който сте си го представяли. Използвайте максимално всяка възможност, която ви се предостави.

Лъв- В днешния ден жизнената енергия на вашия организъм се намира на ниско равнище. Някои по-стари проблеми отново ще напомнят за себе си и могат да ви подтикнат към необмислени действия в желанието си да ги решите по-бързо.

Дева- Вашите отговорност и надеждност са качествата, които другите ценят у вас. Постарайте се да ги използвате през днешния ден и да затвърдите това впечатление. Избягвайте да правите големи разходи!



Везни- Жизненият ви потенциал е на по-ниско ниво, затова избягвайте не само физическото натоварване, но и емоционалното напрежение. Най-доброто място днес за вас е диванът и някоя увлекателна книга в ръка.

Скорпион- Могат да възникнат трудности в общуването с близките хора, приятели, колеги. Вие твърде бурно проявявате своите негативни емоции, изпадайки в крайности. Толкова бързате да получите желаното, в резултат, на което сте способни да извършите необмислени постъпки.

Стрелец – Съблюдавайте икономия и контролирайте финансовата политика на семейството. Мерките за безопасност не са излишни. Не започвайте още нови дела, докато не сте довършили старите. Така само ще ви се затрупа работата. Има вероятност да се запознаете с ново лице през днешния ден.



Козирог – Днес ще преобладава в действията ви разума, а не емоциите. Добре е да изучавате прогресивните тенденции, да обмисляте и обсъждате различни програми за актуализиране и оптимизация.

Водолей – Времето е подходящо за конструктивно сътрудничество. Лекотата, с която изпълнявате всички ваши задължения ще предизвикват у някои хора завист. Елемент на неочакваност може да обърка вашите планове за деня. Бъдете на висота, каквото и да ви се случва!

Риби – Плувайте по течението на потока и като основна своя политика изберете общителност, дружелюбие и лоялност. Опитът да обърнете обстоятелствата в своя полза и да повлияете върху волята на другите няма да даде особени резултати.