Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, наслаждавайте се на мига. Везни, денят е чудесен за романтично бягство!

Овен – Радвате се на достатъчно енергия - насочете я към правилните цели, не я прахосвайте напразно. Може да възникнат трудности, но е малко вероятно те да бъдат сериозни. Останете оптимисти, в добро настроение и уверени в успеха си.

Телец – Отстъпете малко назад, за да можете да видите пълната картина, ако искате да разрешите проблема си по-лесно. Не позволявайте да бъдете затрупани с отговорностите на други хора и си гледайте само своите.

Близнаци – Днес не трябва да сте прекалено придирчиви нито към себе си, нито към околните. Никой не може да е съвършен. Освободете се от всички вътрешни ограничения, бариери и емоционални окови. В любовта ще бъдете спонтанни.

Рак – Старайте се творчески да подхождате към решението на всички проблеми. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите. Въздържайте се от двусмислени забележки, шеги, закачки, които могат да бъдат обидни за някого.


Лъв – Днес самочувствието ви ще бъде достатъчно добро, което ще ви помогне да се справите с всяко предизвикателство. Имате достатъчно енергия, за да направите всичко, което сте планирали за този ден.

Дева –
Разговорите с някои хора ще ви помогнат да видите нещата от нова гледна точка. Любовният живот стига до спокоен етап - наслаждавайте се на всеки миг и не създавайте проблеми там, където ги няма.

Везни – Работната атмосфера е динамична и ще проявите ентусиазъм. Не губете време за ненужни неща и използвайте енергията си разумно. Изразявате чувствата си без резерва и денят е чудесен за романтично бягство с партньора ви.

Скорпион – Бъдете общителни и приятелски настроени с хората около вас. Постарайте се да се насладите на настоящия момент. Някой се опитва да флиртува с вас от известно време, но вие не го забелязвате.

Стрелец – Можете да вземете някои важни решения, само ако сте абсолютно сигурни, че правите това спокойно и независимо, не се поддавате на натиск и не сте под влияние на мимолетни преживявания.

Козирог – По-добре ще е да се въздържате да вземате важни решения. Вместо това укрепете позициите си. Ще ви отнеме още време, за да съберете цялата необходима информация. Ще бъдете обект на внимание от страна на противоположния пол.

Водолей – Не позволявайте на тривиални неща да ви дразнят и останете максимално спокойни. Поддържайте нивото си на оптимизъм и вдъхновявайте другите да бъдат като вас. В любовта ще бъдете мотивирани да внесете иновации и подобряване на атмосферата.

Риби – Обадете се на най-добрия си приятел/ка и облекчете душата си. Спрете да трупате всичко в себе си и просто изпуснете парата. Това може да не реши вашите проблеми, но определено ще ви облекчи и подобри настроението ви.