Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, не прекалявайте с емоциите. Стрелци, увереността днес ви помага

Благоприятен период за активна дейност. От сутринта изберете основната посока на действията си и действайте.

Овен – Днес могат да се появят добри възможности. Поемайте само премерени рискове при експериментиране. Ще градите планове за новите си идеи. Във връзка с любим човек е възможно да се появи напрежение, но лесно можете да хармонизирате ситуацията с правилните думи.

Телец – Фокусирате цялото си внимание върху работата. Времето е подходящо за обсъждане на семейни проблеми, които по един или друг начин са свързани с парите. Бъдете търпеливи с близките, дори мненията ви да не съвпадат по някакъв начин.



Близнаци – Ще подхождате към всичко много практично и отговорно, което ще ви помогне да вземете правилното решение. Може да ви зарадва приятна изненада, така че срещайте се с хора, общувайте.

Рак
– Днес ще се проявите като капризни и непостоянни. Възможно е да възникне противоречие между вашите желания и реалните обстоятелства. Звездите ви съветват да не обръщате внимание на несъвършенството на света.

Лъв – Имате енергия в излишък, което ще се отрази положително на вашето самочувствие. Появява се силно желание за активно действие. Вложете повече въображение и творчество. Всяко нещо, с което се захванете днес, трябва да бъде доведено до край или по-добре не го започвайте.

Дева
– Старайте се да не загубите контрол над емоциите си. Разговорът с добър приятел ще възстанови спокойствието ви и ще ви помогне да поемете отново контрола над живота си. Подходящ ден за семейни и приятелски събирания.


Везни- Всичките ви решения трябва да са резултат от размисъл, защото ако си позволите да бъдете увлечени от импулсивността, нещата могат да се развият по различни начини, отколкото сте предвиждали и можете да изпаднете в неудобни ситуации.

Скорпион
- Шансовете за успех са много по-високи, отколкото си мислите, но е необходимо да се прояви инициативност, за да се доближите до желаните резултати. Ограничете разходите за удоволствие. Голяма е вероятността някое ново лице да привлече интереса ви.

Стрелец
- Днес ще се чувствате силни и уверени, лесно ще можете да реализирате стратегиите си. Изобщо не трябва да разчитате на другите, а само на собствените си сили. Може да се почувствате привлечени от някого.

Козирог – Днес сте доста енергични и добре благоразположени. Бъдете учтиви с околните. Това е добър ден за оправяне на недоразумения с приятели, партньори и даване на прошка, особено първата половина на деня.

Водолей – Ако уточните кои са вашите приоритети, несъмнено ще можете да вземете правилните решения. Може да получите пари, които не сте очаквали. Денят носи разширяващи се перспективи. Можете да очаквате добър обрат на някои събития.

Риби – Любовта днес може да ви накара да си затворите очите си за много неща, така че да забравите за здравия разум. Вземайте решения водени не само от емоциите, но и от логиката. Бъдете по-внимателни с финансите, нежелателно е да давате пари назаем.