Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, някой ще върне искрата в сексуалния ви живот. Прекрасен ден очаква Стрелците

Днес имаме секстил на Марс и Уран. Енергията от този ден е много положителна, затова я използвайте максимално. Ако нещо не ви харесва, променете го, подобрете го. Би било добре и благоприятно за вас, защото секстилът го подкрепя.

Овен – Успяхте да постигнете добро темпо и сте абсолютно на прав път. И така, няма причина да се притеснявате. Не оставяйте нито едно препятствие да застане на пътя ви и не позволявайте да бъдете засегнати от коментари или критики на трети страни.

Телец – На практика няма от какво да се притеснявате, всичките ви проблеми са решени за момента. Ако сте необвързани, от друга страна, доверете се на звездите. Те ще ви насочат към любовта.

Близнаци – Във финансово отношение изглежда малко сте изпуснали бюджета си. Опитайте се да ограничите разходите си и да организирате малко по-добре финансите си. Флирт тук и там е точно това, от което се нуждаете, за да ви освежи и да повиши увереността ви.

Рак – Получавате положителна астрална енергия и не забравяйте, че всичко е възможно, колкото и трудно да изглежда. Луната ще благоприятства любовният ви живот. Ако не сте влюбени, тази ситуация може скоро да се промени.



Лъв – Положителните вибрации, които циркулират в атмосферата, ще ви изпълнят с увереност и оптимизъм, така че ще бъдете уверени, когато става въпрос за поемане на необходимите рискове, които ще ви приближат до върха.

Дева – Време е да помислите за планове за бъдещето, да формирате намеренията си и да ги споделите с любимите хора. Когато другите са наясно с вашите идеи, те могат да ви подкрепят. Някой ще пресече пътя ви, ще ви очарова и ще върне искрата в сексуалния ви живот.

Везни – Чувството за лекота се връща при вас. Днес превключвате предавките, докато Луната се плъзга от меланхоличен Телец и дефилира в рационалните Близнаци. Предстоящото обединение на Луната с вашата управителка Венера улеснява възстановяване на емоционалния баланс.

Скорпион – Мотивацията ви за работа бързо ще спадне. В сферата на любовта сте по-емоционални от обикновено и ще имате възходи и падения. Очаквайте нещо добро, което ще повдигне настроението и увереността ви.

Стрелец – Добре дошли в този прекрасен ден, който ще ви донесе лично прераждане и шанс за ново начало. Всичко работи като по часовник и това ви позволява да инициирате нови проекти, да сключите сделка или да установите ново партньорство или сътрудничество.

Козирог – Доверете се на себе си и на собствената си преценка и бъдете сигурни, че ще излезете победител и че вашият избор ще бъде обоснован. Днес имате шанса да прекарате прекрасен ден с партньора си.

Водолей – Трябва да действате бързо и да вземате правилните решения. Няма място за отстъпление. Липсва ви достатъчно сън, осигурете си заслужената почивка и нещата бавно ще се стабилизират.

Риби – Не се страхувайте да поискате това, което някой ви дължи. Прекалено сте скромни, но някои неща не могат да бъдат премълчани. Ако преди сте се чувствали несигурни в любовния си живот, сега виждате нещата ясно и ще се отървете от съмненията.