Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, очаква се дъжд от комплименти и възхищение

Овен – Днес трябва да имате сериозен и балансиран подход към обстоятелствата. Най-вероятно няма да можете да изпълните ежедневните си задължения и ще трябва да преминете към нещо неочаквано.

Телец – Подходящо време за завършване на недовършената работа. Имате дълъг списък със задачи, но положителната ви нагласа ще помогне да се справите по-лесно. Не се задълбочавайте в обсъждането на опасни теми с партньора си.

Близнаци – Вие сте изпълнени с енергия и жизненост. Опитайте се да не бързате с решенията, когато става въпрос за нещо важно. Няма да ви отнеме много време, за да разберете как да действате, да изберете правилния начин.

Рак – Опитайте се да планирате деня предварително, така че да ви остане време за това, което искате да направите за себе си. Семейните обстоятелства ще изискват вашето внимание. Няма да е лесно да съчетаете собствените си интереси с тези на близките.

Лъв – Имате толкова много отговорности, че е почти невъзможно да отделите лично време за себе си. Сега намерете възможност да прекарате известно време далеч от света и ангажиментите, потопете се в спокойната домашна атмосферата. Покажете на близките си, че ги цените.

Дева – Не отлагайте удовлетворяването на своите индивидуални нужди. Вие сте особено привлекателни и мили, слушайте комплименти и се наслаждавайте на възхитителните погледи от противоположния пол.

Везни – Днес повечето от вас предпочитат уединението и спокойната обстановка. Трябва да сте по-внимателни при пазаруване. Не трябва да вземате сериозни решения сега. Внимавайте със случайните любовни авантюри.

Скорпион – Днес преобладава духовният аспект в живота ви. Опитайте се да намерите баланс между желанията и мечтите, и действителността. Старайте се да не обвинявате външните обстоятелства, особено след като не можете да ги промените.

Стрелец –Ако приятелите ви поканят да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте предложението им. Имате възможност да направите добро впечатление. Втората половина на деня е благоприятна за романтични срещи.

Козирог –Ако мислите за някаква промяна или други важни решения, внимателно подхождайте към това. Днес може да изпаднете в илюзии и заблуди. Практическият подход ще помогне за правилната оценка на бъдещите перспективи.

Водолей – Денят може да ви разкрие нови перспективи. Не е изключено да преживеете минута на личностна криза. Избягвайте да участвате в трудни дискусии, не поемайте нови отговорности, докато сте обладани от чувствата.

Риби – Понякога изразходвате много енергия, опитвайки се да възстановите справедливостта, без просто да разбирате ситуацията, която всъщност не изисква вашата намеса. Добър ден да се посветите на любимите си занимания. Благоприятно време за кратко пътуване и разходка.