Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, освежете любовния си живот. Приятна изненада очаква Стрелеца

Неподходящо време за нови начала. Препоръчва се решаването на малки рутинни задачи, които не изискват много усилия. Когато правите нещата, важно е много да внимавате.

Овен – Луната във Везни днес ще осветява вашия седми дом на ангажименти, партньорските взаимоотношения и други значими хора в живота ви, добавяйки слой интуиция и емоционална съпричастност към вашите партньорства.

Телец – Луната продължава движението си през вашия шести дом на здравето, отговорностите, работната рутина, ежедневните ритуали и надлежното усърдие като внася емоционален акцент и интуитивна яснота в темите около вашите задължения, навици и актове на служба.

Близнаци – Днес има вероятност да попаднете в ситуация, в която ще бъдете принудени да направите избор, който не ви е по сърце. И все пак, погледнете нещата от по-добрата страна - в дългосрочен план знайте, че това е във ваш интерес.

Рак – Крайно време е да обясните на конкретни хора, че има някои граници, които те не трябва да прекрачват. С цената на охлаждане на отношенията, имате своето право на неприкосновеност в личния живот и лично пространство, което никой не трябва да нарушава и застрашава.



Лъв – Планетното влияние ще ви насърчи да бъдете по-гъвкави с другите, особено когато става въпрос за съвместни начинания. Използването на вашият опит, съпричастност, постоянство и мъдрост може да бъде мощен начин за постигане на заветните цели.

Дева – Преодолявате всякакви препятствия по пътя си с минимални усилия към желаните цели. Старайте се да избягвате да влизате в сблъсъци с близки хора, заради вътрешната ви нужда да критикувате. Помислете как да освежите малко любовния си живот.

Везни – По-сигурно е да разчитате на своите интелектуални умения и самоконтрол в ситуация, в която може да бъдете несправедливо обвинени. Истината е най-добрата ви защита. Тъй като няма да можете да избегнете стреса, опитайте се да намерите време да се отпуснете вечерта.

Скорпион – Денят може да бъде особено емоционален за вас, макар да не сте очаквали нищо определено. Не прекалявайте в реакциите си като цяло, когато нещата не вървят по начина, по който очаквате и искате.

Стрелец – Днес чувствате, че имате достатъчно сила да се справите с всякакви предизвикателства. Не позволявайте на дребни и незначителни неща да ви отвличат от тези, които наистина имат значение. Един ваш приятел много би се зарадвал да му се обадите и да се видите.

Козирог – Преподредете отново своите приоритети, така че да не губите излишна енергия. Едно внезапно обаждане може да разведри настроението ви. Здравното състояние е задоволително, но намерете време за физическа активност и повече забавление.

Водолей – Може да ви е трудно да се концентрирате върху задълженията си днес, защото се чувствате малко мързеливо и мечтаете да сте на друго място. Спадът в концентрацията е резултат от желанието да прекарате възможно повече време с емоционалния си партньор.

Риби – Вие сте проявявате винаги като много интуитивен човек и загрижен приятел. Хората около вас непрекъснато се изненадват и очароват от знаците на внимание, които проявявате и някой ще се реши да ви благодари сърдечно, макар вие да не смятате, че сте направили нещо толкова голямо.