Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, отделете време за себе си. Скорпиони, денят ви изненадва с нещо страхотно!

Нови неща не се препоръчва да започвате, но по набелязаният курс от преди може да действате. Не бива да сте пасивни в този ден и да плувате по течението. Бъдете внимателни какво казвате.

Овен – Днес се нуждае от малко повече внимание, особено по отношение на очакванията, надеждите, идеализациите и илюзиите в междуличностните отношения. Ограничете щедростта и доверието, което споделяте!

Телец – Имате енергия, но и свобода да правите това, което обичате. Ако сте необвързани, не инвестирайте време и усилия в нови познанства и избягвайте големи думи днес, защото може да се разочаровате!


Близнаци – Възможно е да се създаде известно напрежение от това, което казвате, така че бъдете внимателни и преценявайте думите си. Не всеки е необходимо да споделя същите нагласи като вас.

Рак
– В най-близко време отидете с партньора си на място, където не сте били преди. Заведете го/я на вечеря в ресторант, в който никога не сте ходили, или измислете нова дейност (занимание) в уюта на вашия дом, където се чувствате сигурни и спокойни.

Лъв – Очевидно сте ентусиазирани, страстни, бурни и готови за активност и нови начала! Но бъдете внимателни, защото много лесно можете да бъдете увлечени от вашата спонтанност и импулсивност.


Дева – Не се съблазнявайте от рисковани идеи. Забравете за работата и отделете време за себе си. Ако задълженията ви го позволяват, отидете сред природата и вземете любимия си партньор или близки приятели със себе си.

Везни – Ще имате възможност да се впуснете в ново приключение, което ще ви извади от рутината на нормалния ден. Ще се радвате дори на малките неща. Имате изключителната дарба да намирате нещо положително във всичко.

Скорпион – През първата половина на деня очаквайте по-спокоен период и по-малко нервност, която се трансформира от слънчевата енергия. Трябва да сте наясно с малките неща, които ви правят щастливи. Втората половина на деня ще ви изненада с нещо, което не сте очаквали.

Стрелец – Опитайте се да разберете по-добре партньора си и неговите нужди. Разбирането е благодатно за връзка, за която трябва да се полагат грижи. Може би това, което вашият партньор очаква от вас, не е толкова непостижимо.

Козирог – Животът ви е в необходимата хармония, дори и да не изглежда така на вашето обкръжение. Стойте твърдо зад решенията си и покажете на всички около вас каква сила се крие във вашата личност.


Водолей
– Трябва да подходите по различен начин към проблемите в любовната връзка. Изненадайте партньора си с по-голям израз на любов, от тези, които сте дали досега. Любовта лекува и е лек не само за тъгата, но понякога дори за болести.

Риби – Бъдете умерени в подхода си към нещата. Бъдете също така по-търпеливи и прощавайте. Въпреки че не всичко в живота ви върви според вашите идеи и очаквания, винаги имате възможност да се поучите от всяка ситуация.