Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, подарете си време за себе си. Водолеи, Вселената ви изпраща сигнали!

Този ден носи радост и хармония. Отпуснете се и се насладете на мига. От астрологична гледна точна се равнява на празник. Почти всеки човек изпитва специално настроение и е готов да раздава топлина и доброта.

Овен – Имате нужда от промяна в ежедневието си, така че направете нещо по въпроса. Днес може да ви очакват хубави моменти. В любовта нещата са добри, но трябва да работите върху отношенията с партньора си.

Телец
– Не се притеснявайте за малките неща днес и си позволете да се насладите на деня. Намерете си релаксиращо занимание и заредете батериите този уикенд. Ако имате връзка, помислете добре за поведението си - често несъзнателно наранявате партньора си и това е причината за много конфликти.

Близнаци – Би било добре да обърнете малко внимание на дома и семейството, но и на нуждите на тялото си. Ако имате връзка, отделете време за партньора си, особено ако той е изправен пред проблем и се нуждае от разговор.



Рак – Емоционалното напрежение нараства, защото днес Луната се намира във вашия партньорски знак. Емоциите могат да бъдат по-силни от логиката, което ви поставя в уязвима позиция. Сега ясно осъзнавате истинските си чувства и желания.

Лъв – Ще ви бъде трудно да следвате бързото темпо на другите, затова си дайте време за почивка. В същото време обръщайте внимание на думите си - не всички харесват вашата критика. В областта на любовта ви очаква спокоен период с партньора ви. Опитайте се да бъдете по-отворени към чувствата си към него.

Дева – Направете кратка почивка от света и външния шум и се съсредоточете върху вътрешния си мир. Днес ще ви трябва време за себе си. Слушайте вътрешния си глас. С напредването на деня желанието ви за излизане на вън ще се увеличава.



Везни – Луната се намира в семейния ви сектор, което предполага повече внимание към родителите и семейните въпроси. Може би някой от вашето семейство ще се нуждае от вашата помощ. Денят ще ви помогне да изясните отношенията с някой близък, чието поведение или думи ще предизвикат вашите остри реакции.

Скорпион – Луната се намира в дома на комуникациите, което придава на вашата реч специална сила. Бъдете тактични, опитайте се да не обиждате никого с груби забележки. Денят помага за укрепване на духовната връзка с любимия човек.

Стрелец – Днес ще се радвате да говорите с другите и това ще ви помогне да се отървете от негативните мисли. Като цяло ще се чувствате добре. Също така е добре да обърнете внимание на диетата си, особено ако се чувствате зле през този период.

Козирог – Днес ще искате да се посветите на близките си - изслушайте внимателно какво имат да кажат и им помогнете, ако са изправени пред проблем. Просто не позволявайте на техните проблеми да повлияят на настроението ви.



Водолей – Вселената може да ви изпраща знаци за бъдещето. Погледнете по-широко, за да не пропуснете тази чудесна възможност. Това, което се случва на този ден, може да подскаже посоката на по-нататъшно ви развитие.

Риби – Трябва да се съсредоточите и върху здравето си и да намерите повече време за физическа активност. В областта на любовта бъдете отворени за нови неща. Денят е подходящ за всяка дейност, която ви позволява да дадете воля на въображението си или да погледнете различно на познати неща.