Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, септември ви носи любовно предизвикателство

Скъпи Деви, пред вас се открива период с нови шансове, нови промени, които могат да ви отведат много по-далеч, отколкото си мислите в момента. Пазете се от неточни споразумения или лошо проектирани цели, що се отнася до крайните срокове. Резултатите от тези проблеми стоят преди всичко в екипната работа, която предполага споделяне на отговорностите, но и тежестта на задълженията. Това се отнася особено за външните работи. Самият край на месеца може да донесе определени проблеми в областта на финансите, избягвайте рисковани финансови ходове.

Първите дни на месеца носят спад на имунитета и енергията, което може да се отрази най-вече в главоболие и болки в костите. Трябва да работите върху физическата активност, повече движение. През втората половина на месеца притокът на енергия е по-голям и настроението ви ще бъде по-добро. В края на месеца е необходим по-редовен сън и прекарване на малко повече време сред природата.

По-голямата част от септември би трябвало да представлява изключително благоприятен период за цялостните събития в любовната сфера за представителите на знак Дева. През първата половина на месеца ще получите повече подкрепа от човека, когото обичате. Средата на месеца отново носи лека нестабилност и проблеми в комуникацията. През втората половина на месеца преобладаващата стабилна и благоприятна атмосфера на любовния фронт трябва да доведе до положително чувство на удовлетворение.

Въпреки стабилните аспекти и относително стабилната ситуация в областта на емоционалните и любовните отношения, определен процент от представителите на този знак могат да „заспят“ и да попаднат в капана на инерцията, поддавайки се на линията на най-малкото съпротивление.

Свободни Деви, това е прекрасен период за вас да се раздвижите, най-напред в посока на забавление и общуване с приятели. Емоционално, въпреки възможността да започнете връзка или да се появи човек, който би ви харесал, не бързайте за никъде.