Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, следвайте поривите на сърцето си! Рибите се радват на добро настроение

Ангелът-пазител Гасар се грижи да не се случват непредвидени събития в днешния 27-ия лунен ден (небесен слуга, който покровителства всички мечтатели, но само ако мечтите им отговарят на реалните възможности).

Овен – Вашите действия ще бъдат стремителни, а другите ще трябват да се съобразяват с вас. Ако дълго време потискате недоволството в себе си, време е да изпуснете парата. Но преди това не забравяйте да прецените вероятните последици, така че по-късно да не съжалявате.

Телец – Днес сигурността, която ви характеризира, може да се провали, защото можете да попаднете на препятствия, които ви карат да се съмнявате. Преди да действате и да вземете някакво решение, трябва да анализирате внимателно ситуацията.

Близнаци
– Подходящ момент да намерите търсените решения. От вас ще се изисква мобилност, гъвкавост, способност бързо да променяте тактиката и да преминавате от решението на една задача в друга. Ще имате добър ден, ако сами не си създавате проблеми.



Рак
– Действайте по план и не се страхувайте от изненади. Преди да предприемете нещо ново, уверете се, че имате силата и ресурсите да постигнете желания резултат. Не са изключени семейните разногласия. Обсъждането на някои въпроси е по-добре да се отложи.

Лъв – Липсата на подкрепа може да забави завършването на най-непосредствените ви проекти. Може би не е най-доброто време да продължите напред. Скоро пред вас ще се открият добри възможности.

Дева – Следвайте поривите на сърцето си и не се опитвайте да потискате емоциите. В любовта, твърде консервативният подход е нежелателен. Не пропускайте възможността да се потопите в неизвестното и да позволите на новите аспекти на взаимоотношенията да се развият.

Везни – Не се увличайте от мнението на другите и се опитайте да бъдете човекът, който избира пътя напред и взема собствените си решения. В любовта ще се радвате на хармония с партньора ви. Днес съдбата може да се прояви във вашия живот и да се върнете към едно старо приятелство.

Скорпион – Трябва да сте готови да се справите с всичко сами и да не чакате външна подкрепа. Без значение колко алтруистични са вашите мисли и намерения, другите няма да споделят вашата гледна точка и не трябва да очаквате никаква помощ от тях.



Стрелец – През деня не е изключено да срещнете известни затруднения или плановете ви да трябва да се променят поради някаква причина. По-късно ситуацията ще се промени и нещата ще започнат да се подреждат по правилния начин.

Козирог – Някои фактори от деня ще ви подтикнат да се възпротивите на условностите и да поискате да разрушите стари установени вече правила, които не са толкова удачни, колкото са били до сега и нямат вече полезен коефициент на действие.

Водолей – С Юпитер във вашия знак късметът е с вас и е подходящ момент да повярвате във възможностите си, да се справите с всяко предизвикателство. Днес може да е малко трудно да поддържате хармония с партньора си; опитайте се да избягвате конфронтации.

Риби – Ще се радвате на добро настроение. На работното място ще получите неочаквана подкрепа от колега. Това ще ви помогне да постигнете целите си по-бързо. В полето на любовта започвате да излизате от черупката си. Увереността ви се увеличава.