Деви, време е за флирт! Водолеи, бъдете по-дипломатични

01 август 2021 | 07:00
2758
2
Инстаграм
2

Доста провокативен ден. Мнозина могат да изпитат тъга, меланхолия или раздразнение. Полезно е да останете сами със себе си. Отличен период за медитация и други духовни практики.

Овен - Луната повишава вашата жизненост и самоувереност. Не забравяйте да бъдете тактични в общуването, това е във ваш собствен интерес. Звездите ви съветват да се дистанцирате от решаването на важни проблеми; пренасочете ги за друг ден.

Телец – Днес е добре да прекарате целия ден сами вкъщи, но ако не можете, гледайте се да се съсредоточите върху задълженията си, изпълнете ги и се върнете у дома възможно най-скоро, като избягвате шумни събирания и места с много хора.

Близнаци – Днес може да почувствате умора, да усетите физическа слабост и вътрешно напрежение. Времето не е подходящо за активни действия и въобще за нищо важно. Възможно е да имате проблеми с нервната система.

Рак – Луната се намира във вашия дом на приятелство, което прави събитията от деня по-динамични. Можете да получите покана от приятели да направите нещо заедно или да излезете на разходка. Сега може да намерите подкрепа за вашите идеи.

Лъв – Днес се вихрят злите сили, възможно е да попаднете на провокации. Спокойствието ви ще върши чудеса и ще можете да се измъкнете от всяка стресова ситуация. Срещите с приятелите ще окажат положително въздействие и ще ви освободят от стреса.

Дева – Днес Луната е в дома на любовта на вашия знак, откъдето ви изкушава да внесете свежи нотки в личния си живот. Добър ден за флиртуване, романтични приключения и забавления. Бъдете естествени и не преигравайте.

Везни – Звездите ви съветват да бъдете по-рационални при харченето. Днес може да направите непланирани разходи. Покупките са възможни под въздействието на моментното желание, но които впоследствие се оказват ненужни.

Скорпион – Денят е доста сложен и дори малко опасен, но ако проявите повишено внимание, тогава неприятностите могат да бъдат напълно избегнати. Обстоятелствата ще станат по-трудни, само ако не можете да направите компромиси.

Стрелец – Луната се намира във вашия дом на здравето, така че е подходящо да направите промени в начина на живот. Денят е благоприятен за различни оздравителни процедури: дихателни упражнения, медитация, разходки, фитнес и др.

Козирог – Луната е във вашия дом на любовта, добре е да бъдете креативни в личните си отношения. Личният живот също е сфера на вашето творчество и всяка проява на оригиналност се приветства днес.

Водолей – Старайте се да бъдете търпеливи и дипломатични с близките си. Не се опитвайте да търсите виновните, вместо това намерете решение, което е подходящо за всички. Добре ще е да се разпределят отговорностите в семейството, така че всички да се чувстват по-комфортно.Риби – Бъдете готови за всякакви провокации. Важно е да не се поддавате на раздразнителността в общуването с другите и щом някой не е съгласен с вашата гледна точка. Старайте се да не наранявате или обиждате никого.

Коментари

2 Бивш от НСГП
  01 август 2021 | 08:25 отговор
 

До Астролог, ЧЕ къде и в коя част на тотално влашка и по-циганена българия се намира това скромно градче гр. мартен ?

 
1 Бивш от НСГП
  01 август 2021 | 08:22 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че това е Брутално Грозно, Урод, Сатана , Мангал, Циганин, Ромче, ЧЕ евтино и самовлюбено Изчадие, Че погледни му само Злото изражение у Сурат БЕ на ТО Брутално Грозен Мангал БЕ надежда или там msbrico БЕ.

 
 
Бивш от НСГП
01 август 2021 | 08:22

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна. !!!

 
Бивш от НСГП
01 август 2021 | 08:23

!!! Драги Илия Георгиев от гр.Мартен и Надежда Божилова-Дойчева и да искате с обидите си и клеветите да ме изкарате ,каква ли не то личният живот на всеки човек е неприкосновен,та подобни клевети са подсъдни.Толкова дълбоко сте затънали в мръсотията си,че се чудите,какви мръсотии да напишете за хората.Та малоумнико няма как да знаеш,каквото и да е за мен от другият край на България,но за съжаление има такива боклуци,като теб,затова и фолрума на OLX БЕШЕ ЗАКРИТ!Новият форум не е легитимен и не плаща нищо на OLX ,а му използва името и заблуждава доверчивите хора,а всъщност там се плюе olx на воля.Та и за слепците е ясно,че този форум освен реклама на конкурентен сайт и плюене по честните хора,друга работа не върши.Та бившата кючекиня и безработният мръсник тормозят хората и всячески плюят по сайт,в който до скоро са вилняли на воля.И ще пусна нова жалба за тормоз,разпространение на лични данни,снимки та да знаят от мвр,че все още продължавате с клеветите и тормоза към мен. !!!

Добави Коментар

Най-четени