Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, време е за нови емоции! Скорпиони, идва добра новина!

С Пълнолунието в знак Стрелец преоткрийте сладостта на живота! Пожелайте си нещо, може да се изпълни! Денят е пълен с изкушения и съблазни от всякакъв вид. Бъдете предпазливи!

Овен – Вие сте в момент от живота си, в който търсите отговори на определени екзистенциални въпроси. За някои от вас пълнолунието може да донесе вълна от промени. Промяната се извършва около вас, което на свой ред ви кара да се трансформирате.

Телец
– Внимавайте какво казвате на околните, защото въпреки че намеренията ви може да са добри, другите няма да видят ситуацията през вашите очи. Обърнете внимание на емпатията и това, което искате да предадете.

Близнаци – Думите са излишни и нещата изглеждат различни, отколкото може да си представите. Внимавайте от какво се отказвате по пътя си към щастието и внимавайте със ситуациите, на които излагате другите!


Рак – Нещата могат да ви бъдат доста трудни през този период, така че би било най-добре да останете спокойни и дори тихи. Съществуват доста изкушения и съблазни, така че внимателно анализирайте ситуациите, през които преминавате.

Лъв
– Игнорирайте външните промени, защото нещата обикновено са различни в зависимост от това как ги гледате. Живейте красиво и автентично и се старайте да не нараните никого по пътя си, защото всеки хвърлен камък ще се върне при вас!

Дева – Поради вашето желание да се утвърдите, е възможно да нараните определени хора и това може да бъде необратимо. Помислете два пъти преди да кажете нещо! Ще почувствате, че нови емоции, нови усещания идват в живота ви. Пълнолунието активира вашия сантиментален живот.

Везни – Всеки има свои проблеми и започвате да осъзнавате, че трябва да си бъдете собствен спасител. Доверете се на себе си, защото ще намерите отговорите, от които се нуждаете. Внимавайте какво си пожелавате днес, защото може да се случи!


Скорпион – Там, където най-малко очаквате, ще се появи добра новина и нещата ще започнат да се променят коренно. Доверете се на Вселената и не забравяйте целта, за която сте тръгнали! Животът ще ви изненада, просто се оставете да бъдете!

Стрелец – Ако продължавате да мислите за миналото, рискувате да загубите това, което е пред вас. Живейте щастливо и не обръщайте внимание на критиките отстрани. Никой не е безгрешен, така че вървете спокойно по своя път!

Козирог – Пълнолунието ще ви даде сила, ще ви даде желание да раздвижите всичко, което е в застой в живота ви. Вие сами ще предизвикате възникването на възможности, ситуации, които ви карат да се чувствате добре.


Водолей – Пълнолунието ще ви помогне да се свържете с онази вътрешна сила, която притежавате и ще събуди вашата жизненост, желанието ви да се наслаждавате на живота и неговите удоволствия. Осмелете се да скъсате с това, което не ви прави щастливи.

Риби
– Пълнолунието ще ви помогне да постигнете мечтите си, но трябва да приемете, че трябва да се борите за тях с постоянство и категоричност. Не пренебрегвайте тези, които обичате и им посвещавайте всичко, което е възможно.