Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, време е за забавления! Стрелци, денят ще ви донесе щастие

Това е период на трансформация, прилив на сила, достигайки ново ниво. Днес на човек се дава възможност да оцени живота си от птичи поглед и да разбере, че това, което се случва в него, не е случайно.

Овен – Измъчвате се от нетърпение, ставате непоносимо напрегнати. Очаквате новини, от които зависи планът на бъдещите дейности. Не става въпрос само за днешния ден, но в известен смисъл, става въпрос за това, което определя вашия дългосрочен път.

Телец
– Не залагайте на картата на късмета, разчитайте единствено на себе си. Любимият човек не разбира емоционалните ви изблици, затова е по-добре да оставите сериозните дискусии за друг ден.

Близнаци – Началото на нова фаза се очертава в любовния ви живот. Малко глътка нова енергия ще бъде достатъчна, за да подобрите отношенията между вас и любимия човек. Този ден ви е даден, за да усетите пълнотата и радостта от живота.


Рак – Енергията ви ще бъде ограничена, внимавайте за какво я използвате. Научете се да се забавлявате независимо от условията около вас. Създайте атмосферата, която искате днес, за да се отпуснете, без да мислите за отговорности.

Лъв – Имате голям шанс да реализирате плановете, от които се бяхте отказали. Преди да инвестирате пари в нещо, направете добро изчисление. Ще се чувствате чудесно през целия ден и ще бъдете пълни с енергия, само не забравяйте, че трябва да намерите малко време за почивка.

Дева – Приемете поканата на приятел и излезте. Забравете за работата и задълженията, няколко часа приятно общуване ще ви накарат да се презаредите с положителна енергия. Това е чудесно време за забавления.

Везни
– Това е добър ден за решаване на семейни въпроси, но вие ще трябва да поемете инициативата. Имайте вяра във вашите способности и всичко ще бъде наред. Нещата са относително спокойни в личния живот. Опитайте се да сведете до минимум стреса и тревожността и да прекарате добре с другата си половинка.

Скорпион – Един привидно спокоен ден може да се превърне във фиаско, особено ако се опитате да импровизирате нещо, което не трябва да правите. Понякога всички казваме неща, които нямаме предвид. Днес трябва да бъдете много внимателни, защото безразсъдството може да повлияе негативно.

Стрелец – Днес ще имате необходимата свобода да се посветите и да правите каквото искате. Поемете инициативата да се съберете с приятелите си. Не придавайте твърде голямо значение на материалните неща, които не са ви необходими, за да бъдете щастливи.


Козирог – Помислете два пъти преди да говорите, защото е възможно да кажете нещо, което нямате предвид. Не можете да върнете изречените думи назад. Днес имате добри възможности да подобрите комуникацията с партньора си. Възползвайте се.

Водолей – Започвате деня изпълнени с енергия. Вие сте необичайно креативни и самочувствието заплашва да прерасне в арогантност, предупреждава ежедневният хороскоп. Парите не растат по дърветата, внимавайте как се държите не само с финансите си, но и с материалните неща, които притежавате.

Риби – Денят ще е белязан от нежелани промени на емоционално ниво. Вероятно причината за всичко ще е безобиден спор, който може да се превърне в нещо по-сериозно. Обстоятелствата ви карат да вземете решение, което не е в съответствие с вашата природа.