Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, вярвайте в себе си и ще постигнете желаното

Овен – Ще сте изпълнени с чувство за оптимизъм, ентусиазъм и надежда. Работата ще носи по-скоро удоволствие, отколкото досада. Промени, добри новини, изненади са напълно възможни, така че бъдете готови за всичко!

Телец – Скрити емоции могат да изплуват на повърхността днес и тъй като ще бъдете по-чувствителни от обикновено, възможно е да приемете думите на някои хора по-особено и да се разгневите за неща, на които не бихте обърнали внимание при други обстоятелства.

Близнаци – Нещата около вас ще се движат с ускорено темпо, но важното е да останете спокойни и да се наслаждавате на всеки момент от живота си. В любовта положете максимални усилия и се стремете към това, което желаете.

Рак – Днес е добър ден, за да преминете към нов ритъм на живот, който да отговаря на вашите истински нужди и вътрешна същност. Не забравяйте важността на всички аспекти на битието, включително духовно и психологическо.



Лъв – Днес можете да реализирате някои проекти без никакви проблеми, защото амбицията ще ви води през целия ден. Един необичаен ден, изпълнен с интересни събития, които на пръв поглед изглеждат, че не са свързани помежду си, но не е съвсем така.

Дева – Каквото и да правите, вярвайте в себе си и в своите способности. Самоувереността е от решаващо значение за успеха. Следобед ще трябва да се съсредоточите върху семейните въпроси. Възможно е да се наложи да обсъждате с близките си важни въпроси.

Везни – Очертава се спокоен ден, който не носи значителни събития или важни промени, но ви дава възможност да правите точно това, което сте планирали. Освен това емоционалният фон е стабилен. Ще разширите възможностите си чрез взаимодействие с други хора.

Скорпион – Следвайте интуицията и своите предчувствия. Не позволявайте на обичайната си логика да ви пречи! Умът ви е особено възприемчив към послания отстрани. Възползвайте се максимално от това. Положителните тенденции помагат за личните отношения.



Стрелец – Днес ще блестите със своя светлина като скъпоценен камък, не защото трябва, а защото можете. Планетите ще ви надарят с харизма и очарование. Бъдете гъвкави. Възможни са промени, затова се старайте да се адаптирате бързо.

Козирог – Ще се съсредоточите върху стратегиите си за постигане на целите, време е да си върнете формата. Напрежението в професионалната област няма да ви се отрази, но търсете по-спокойна работна среда. В любовта бъдете по-отворени и с чар ще постигнете всичко, което искате.

Водолей – Вероятно ще искате да приключите с работните си задължения по-рано днес и да прекарате приятно време с приятелите си. Вечерта звездите ви съветват да се насладите на простите удоволствия от живота.

Риби – Днес е възможно да забележите, че изпълнявате задълженията си много по-бавно от обикновено и че мислите ви често прелитат от едно място до друго. Бъдете внимателни, всеки си има своите мързеливи дни.

Четете още: Любовен хороскоп за всяка зодия през септември