Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, защитавате целите и желанията си! Риби, пазете финансите си

Ден за преосмисляне на живота и изчистване от натрупаната негативност. Всички предприети действия ще бъдат успешни.

Овен – Според дневния хороскоп сте много развълнувани и имате много добри планове. Само внимавайте все пак: ще са необходими малко повече търпение и постоянство, за да ги приложите. Изчакайте малко да се успокоите, преди да предприемете действие.

Телец – Може да имате конфликти относно съвместно управлявана каса или активи. Това също може да засегне бизнес и/или лични отношения и асоциации. Опозицията на Меркурий във Везни и Юпитер в Овен представлява предизвикателство за постигане на вашите цели.



Близнаци
– Остатъчното влияние от скорошната опозиция на Венера и Сатурн показва някои изпитания в областта на взаимоотношенията. Точно сега не искате и не трябва да се пазарите, да спорите с остър език, да се карате.

Рак – Може също да сте по-раздразнителни и нетърпеливи по подразбиране и да реагирате по-чувствително и/или импулсивно на всички провокации, критики или заплахи. Но безразсъдното и импулсивно поведение представлява опасност за вас и можете да почувствате ефектите му скоро.

Лъв – Опитайте се да се справите с конфликт по-дипломатично, независимо дали проблемът възниква в работата или в семейството ви. Понякога сте склонни да използвате сила, но това сега може само да ви създаде врагове.

Дева – Не само хората, но и предизвикателните събития могат да ви накарат да защитите целите и желанията си. Защитната позиция би била препоръчителна, но сега не е никак подходяща за опити да отстоявате интересите си. По-добре не атакувайте, а се стремете към компромиси, засега това все още работи.

Везни – Ако искате да преодолеете трудностите и да задоволите собствените си желания, погрижете се малко повече за себе си. В областта на любовта ще трябва да се отървете от някои принципи, ако искате да бъдете истински щастливи.

Скорпион
– Трудностите или разочарованията в отношенията са причинени от скорошната опозиция на Венера и Сатурн, но за щастие това са временни проблеми. Всичко тече, всичко отминава.

Стрелец – Може да се почувствате особено развълнувани поради предстоящи промени. Може би някой ваш стар план, в който сте инвестирали много време и енергия, ще се сбъдне. Това ще е добро време за вас!



Козирог – Поради влиянието на Марс, настроението ви може да бъде доста обидно, разбира се, може да имате всички основания за това. Потърсете човек, на когото да кажете оплакванията си, защото само така ще ви олекне на душата. Бъдете внимателни, не си струва да влизате в конфликт с когото и да било.

Водолей – Днес е възможно да има причини да изпитате раздразнение и гняв. Такива потенциално разрушителни енергии трябва да бъдат насочени в градивна посока, така че да не причиняват конфликти, инциденти и да водят до изтощение.

Риби
– Може да възникнат нови факти, които да оспорят вашите предишни предложения. Опозицията на Юпитер и Меркурий засяга финансовите въпроси, така че може да възникнат разногласия с вашия партньор в материалната област. Бъдете малко по-рационални!