Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, желанието ви започва да се случва още през деня! Риби, време е да се поглезите!

Поддържайте радостно настроение. Не се поддавайте на тъгата и унинието. Приемете мъдростта и информацията на този ден. Обръщайте внимание на знаците на Вселената. Весело посрещане на Новата година!

Овен
– Фактът, че понякога изпитвате безпокойство е напълно нормално нещо. Намерете време малко да се отпуснете, да поемете дълбоко въздух и да изпуснете парата. Не се страхувайте да опитате нови, вълнуващи неща, независимо какво.

Телец –Фокусирайте се повече върху себе си и емоционалният си живот. Има някои важни неща, които трябва да направите, за да бъдете по-балансирани. Решаване на вашия сложен любовен живот е ключов въпрос.

Близнаци – Днес е денят на сбогуване със старата година. Опитайте се да разпределите добре силата си и времето, за да не се преуморявате и да бъдете във форма вечерта. Смях, забавление и много шампанско. Наздраве!


Рак – Последният ден от годината дойде, но всъщност не сте в настроение за парти, но няма проблем, защото с напредване на времето настроението ще дойде. Ако трябва да правите нещо, не се преуморявайте или няма да имате достатъчно енергия за вечерта.

Лъв – Днес сърцето ви може да бъде много раздвижено от силите на космоса, но сега, въпреки цялото объркване и съмнение, опитайте се да останете верни на принципите си. Яжте, пийте, танцувайте и се забавлявайте.

Дева – Желанието да ви се случи нещо по-специално тази вечер, може да се развихри във вас още през деня. Помислете за малки, романтични жестове, сега това може да проработи най-добре в тази вълшебна нощ, пълна с вълнение...


Везни – Днес, въпреки веселото утро, настроението между вас и любимия човек може да е малко напрегнато заради разногласия. Може би не можете да стигнете до общо споразумение по някои въпроси, но гледайте бързо да оправите нещата.

Скорпион – Ако няма нещо наложително днес, почивайте цял ден, за да сте сигурни, че можете да издържите дългата нощ. Малко шампанско може да даде старт на вечерта, но внимавайте с алкохола, защото е лесно да отпаднете от вечерта, ако пресечете линията.

Стрелец – Направете си на бързо една равносметка за отминаващата година. Не е нужно да мислите твърде дълго, но е добре да знаете какво искате да постигнете през новата 2022 г., да си поставите целите.


Козирог – Днес просто мечтайте и фантазирайте, представете си какво искате да постигнете през тази нова година. Разбира се, това ще отнеме време, но 2022 г. ще бъде година на обновяване, което ще ви донесе много промени и предизвикателства.

Водолей – Бъдещето носи много нови възможности за вас, просто трябва да изберете. Днес можете да решите какво ще правите догодина, но внимавайте да не скочите в неизвестното. Трябва да обмислите добре всяко решение, а днес е страхотен ден.

Риби
– Днес можете да изберете как да се поглезите. Има толкова много начини, по които можете да направите деня си приятен и щастлив в момента. Просто се наслаждавайте на живота! Широка усмивка и… време е за шоу!