Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, звездите са на ваша страна! Риби, около вас цари хармония

Преди да направите крачка към промяната, е добре да се уверите, че това е, което наистина искате.

Овен – Силата на вашия характер е нож с две остриета, бъдете внимателни. Не можете да устоите на вкуса си към предизвикателства, но внимавайте с импулсите... и не се намесвайте твърде бързо в ситуации с хората.

Телец – Доброто настроение днес ви прави приятелски настроени към хората около вас. Знаете как да разпространявате наоколо тази симпатия. Не се опитвайте да решите всички предизвикателства наведнъж.

Близнаци – Запазването на спокойствие ще ви помогне да намерите точните думи, за да повдигнете чувствителна тема с партньора си. Бъдете напълно отворени за това, което е важно за вас, особено когато става въпрос за вашия дом.


Рак – Може да искате да промените напълно хода на събитията и стратегията за бъдещето. Звездите ви подтикват към добри идеи и ви дават зелена светлина. Има шанс да намерите нови съмишленици, да обновите приятелския кръг.

Лъв – Ще трябва да разчитате само на себе си, а не на обстоятелства, които преди са се развивали успешно сами. Помислете добре къде ще насочите силите си? Звездите все още имат възможност да ви помогнат.

Дева – Звездите са на ваша страна и нещата ще вървят добре. Но успехът няма да бъде възможен веднага, така че бъдете търпеливи. В момента просто искате да се отпуснете. Не мислете за нищо друго, освен за почивка, ако имате възможност.

Везни – Избягването на спор няма да е лесно, но е във вашата власт да го спрете в зародиш. Не се подвеждайте от провокациите на другите, не оказвайте натиск върху близките и не се поддавайте на манипулации. Ако слушате тези съвети, можете да се спасите от "лошия свят".

Скорпион – Ако нещата не вървят по план, това вероятно е знак, че сте по-фокусирани върху вътрешния си мир и спокойствие. Избягвайте да се ангажирате твърде много. Насладете се на приятни дейности, които ви балансират и ви помагат да се отървете от неприятните мисли.


Стрелец – През това време може да има неразбирателство между вас и партньора ви. Добра идея е временно да стоите настрана от ситуацията, за да позволите на нещата да се успокоят, а след това можете да се върнете към разрешаването на проблема при по-спокойни обстоятелства.

Козирог – През този ден вие сте по-фокусирани върху личната стабилност и комфорт и вероятно ще разгледате различни планове и стратегии, за да сте сигурни, че нещата вървят по начина, по който искате.


Водолей – Ще ви е трудно да бъдете разумни, имате огромна нужда от емоции. Отървете се от еднообразието. Възможно е днес да бъде разкрита някаква тайна, да намерите отговор на въпрос или да се изясни един неразрешен момент от миналото.

Риби – Ще се чувствате в перфектна хармония с хората около вас. Отложете физическата активност, ако се чувствате претоварени. Трябва да се отпуснете и да облекчите стреса. Правете нещо, което харесвате.