Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите ще се мобилизират, неочаквани решения за Стрелците

Благоприятен ден, който трябва да го прекарате възможно най-спокойно.

Овен – Звездното влияние е с вас. Ще имате повече смелост да заявите себе си, да излезете напред, да спечелите популярност и да започнете нови проекти. Можете да започнете нещо ново, нещо, което може дори да ви донесе независимостта, от която се нуждаете.

Телец –На работа сте по-мотивирани, изпълнявате задачите си по-ефективно и сте много по-съпричастни с колегите си. Наслаждавате се на приятни моменти и на сантиментално ниво, получавате комплименти и можете да получите малки изненади от любимия човек.

Близнаци – Склонни сте да сте по-мечтателни и оптимистични относно бъдещите си планове и проектите, в които участвате. От друга страна, трябва да активирате отново социалния си живот, така че си направете услуга и насрочете вечерта среща навън с приятели.



Рак – Възможно е да има разногласия в личните отношения относно парите, направените разходи или личния живот. Доверието в партньора ви може да бъде разклатено и поставено на изпитание. Мнозина ще смятат, че са дали твърде много във връзката и са изразходвали ресурсите си.

Лъв – Благоприятно време за вас и може да ви донесе шанса да научите нещо ново, да пътувате и да постигнете напредък в отношенията си с вашия партньор в живота. Професионалните отношения също се подобряват и ще забележите, че сте съвместими по отношение на идеи и перспективи с другите.

Дева – Днес ще се мобилизирате много добре и ще имате повишена производителност в работата, ще проявите работоспособност, но ще трябва да внимавате с претоварване, защото може да загубите енергия.



Везни – Този ден ще започне с положителна нотка. Звездите са подредени във ваша полза. Опитайте се да планирате важните си дейности преди обяд, когато имате най-добри шансове за успех. Най-добре е вечерта да останете свободни и да се отдадете на леки, релаксиращи дейности.

Скорпион – Днес имате повече смелост да изразите себе си или поне да се освободите от някои професионални страхове. Това са добри дни за флирт, влюбване и започване на нова връзка. Ще забележите, че имате повече смелост да вземате сантиментални решения.

Стрелец – Днес се опитайте да не се насилвате много и да оставите само приоритетите си в списъка и толкова. Това е момент на осъзнаване и емоционално съзряване и може да вземете нови неочаквани решения.



Козирог – Това е подходящият момент да започнете с проектите, които сте отлагали. Разгорещените дискусии в този период с роднина не са най-доброто решение. Внимавайте повече с тона, който използвате.

Водолей – Имате всички шансове да разширите обкръжението си, да срещнете нови хора, с които споделяте същите виждания и с които да влезете в нови проекти. От друга страна, има добро звездно влияние за пътуване, обучение и правене на бъдещи планове с вашия партньор в живота.

Риби – Астрологичната обстановка може да ви донесе шансове за финансов растеж, преодоляване на някои страхове, свързани с парите, с други думи можете да се възстановите в тази посока. Може би ще изплатите дълг или имате да решавате финансов въпрос, който ви създава проблеми.

Четете още: Астролог и гадател на Таро посочват кога Меган и Хари се развеждат