Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Динамичен ден за Близнаците


Овен- Много от вас ще ги занимават мисли за любов, ще се впуснат в търсене на забранения плод, уреждане на срещи, получаване на удоволствия. Купидон може да ви уцели с любовна стрела, когато най-малко очаквате.

Телец- Прекрасно време да се погрижите за семейството, да общувате с децата или за любовни занимания. Също така много радост носи творческата работа. Невниманието от ваша страна може да стане причина за проблеми.

Близнаци- Денят се очертава да е доста динамичен. Подхождате към личните и семейните ангажименти с нужната отговорност. Инициативите ви ще имат положителен ефект. Близките ви не винаги ще играят по вашите правила, така че понякога е добре да се приспособявате към ситуацията.



Рак- Днешната атмосфера ще окаже влияние върху тези от вас, които имат богато въображение и повишена чувствителност. За мнозина денят ще е изпълнен с фантазии, мечти, спомени и изкушения. Чрез сънищата или знаците на съдбата ще поучите важно послание.

Лъв- Вашата страст към живота в днешния ден може да излезе доста скъпа на мнозина. Ще сте склонни да се отдавате на удоволствия и харчене на пари. Общувайте с хората, но без да изпадате в излишни подробности.

Дева-Днес ще е изострена чувствителността ви. Настроението ви ще зависи от емоциите. Избягвайте недружелюбно настроените към вас хора. Бъдете внимателни и рационални в действията си.



Везни – Подходящо време за творчески дейности, свободни занимания или пълна самостоятелност. Посветете денят на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора, приятели. Насладете се на хубавите моменти и отпуснете душата си.

Скорпион – Подходящ ден за общуване в по-широк план, но може да го прекарате и в тих семеен кръг. Не се впускайте в спорове у дома: сега е по-добре да се позовавате на заетост, умора, неразположение - и да ги избягвате.

Стрелец – Вашата активност нараства във всяко едно отношение. Може да направите това, на което отдавна се каните и все отлагате по някакви причини. Благоприятен ден за любовни и интимни отношения.



Козирог – Препоръчва се да се въздържате от прекомерна активност днес. Денят способства укрепване на брачните ви отношения. Нещата се развиват хармонично. Не се съмнявайте, че се намирате на правилния път.

Водолей – Нови неща сега е по-добре да не започвате. Не трябва да планирате бъдещи събития, тъй като присъстват илюзорните представи. Ставате по-непоследователни в мислите и действията си. Възможно е да възникнат недоразумения на лична основа.

Риби – Настроението ви е оптимистично, нагласата позитивна. Мнозина от вас ще се впуснат в шопинг и ще проявят разточителност и екстравагантност. Всяка престижна покупка да се прави с повишено внимание.