Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Динамичен ден за Лъвовете, Везните да игнорират критиката

Този ден е благоприятно време за всякакви добри дела. Това е време на духовен растеж и важни действия.

Овен – Днес, верни на себе си, ще се стремите все да бъдете първи във всичко – първи в работата, първи в компанията, първи в дебати, първи в надпреварата ... Вашият състезателен дух ще бъде удовлетворен, само ако сте на пиедестала.

Телец – Днес не трябва да имате големи очаквания – денят се развива съвсем обикновено. Има проблеми за решаване, но няма нужда да се заемате с всичко наведнъж. Опитайте се да бъдете най-добрата версия на себе си.

Близнаци – Кой казва, че трябва да се държите "нормално"? Кой определя какво е "нормално"? Днес следете за вашите ценности и традициите си и правете всичко по начина, по който смятате, че е правилен. Дори ако това означава да излезете извън очертаните граници.



Рак – Постелете една стъпка пред входната врата с надпис "Добре дошли". Днес вие сте готови да споделите гостоприемството си с приятели и роднини във вашия дом. Събудете кулинарните си умения и впечатлете близките с някой от вашите умопомрачителни специалитети.

Лъв – Денят е интересен и интензивен, но всичко това не го лишава от напрежение. Ще ви трябва малко почивка да се възстановите. Избягвайте всичко, което може да навреди на вашето здраве и самочувствие.

Дева – Днес интуицията ви работи с пълен капацитет, така че изобщо не трябва да я пренебрегвате. Ако вътрешният глас ви подскаже, че трябва да сте на определено място или да избягвате определен човек, послушайте го.

Везни – Приемете всички добри неща, които се казват за вас и игнорирайте критиката и забележките. Ще намерите нови фенове, сред които ще има хора, които не само могат да ви оценят, но и да ви вдъхновяват за нови постижения и победи.



Скорпион – Днес вие сте изключително взискателни към околните и дори на тези, които се опитват да ви угодят им е много трудно, не могат да задоволят изискванията и прищевките ви. Възможно е да попаднете на нещо, което може да ви нарани.

Стрелец – В днешният ден сте изпълнени с прилична доза оптимизъм, напълно сериозни и целенасочени. Старайте се да не забравяте дори за малките подробности. Много от вас ще получат похвали, подкрепа и одобрение. На всеки, който ви каже хубави неща, може да се вярва.



Козирог – В днешният ден можете да успеете да преодолеете някои препятствия, които ви пречат да постигнете целта си. Нервното напрежение е осезаемо и можете лесно да експлодирате поради някаква дреболия, за съжаление могат да пострадат не тези, които са ви разгневили, а невинни хора.

Водолей – Вашите искания са малко противоречиви, а очакванията са неоправдани, но едва ли някой ще се осмели да ви го каже в очите. Най-вероятно хората просто ще се държат настрана от вас, за да не предизвикват раздразнението ви.

Риби – Обикновено сте толкова активни и енергични, но днес ще сте предразположени към меланхолично настроение и размисъл. Ще прекарате деня съвсем спокойно, ако успеете да се предпазите от обсебващи и токсични хора.

Четете още: 3-те зодии, които постоянно досаждат на хората