Динамичен ден за Лъвовете, Везните да игнорират критиката

17 август 2022 | 00:00
7126
7
Снимки: Unsplash, Pixabay
7

Този ден е благоприятно време за всякакви добри дела. Това е време на духовен растеж и важни действия.

Овен – Днес, верни на себе си, ще се стремите все да бъдете първи във всичко – първи в работата, първи в компанията, първи в дебати, първи в надпреварата ... Вашият състезателен дух ще бъде удовлетворен, само ако сте на пиедестала.

Телец – Днес не трябва да имате големи очаквания – денят се развива съвсем обикновено. Има проблеми за решаване, но няма нужда да се заемате с всичко наведнъж. Опитайте се да бъдете най-добрата версия на себе си.

Близнаци – Кой казва, че трябва да се държите "нормално"? Кой определя какво е "нормално"? Днес следете за вашите ценности и традициите си и правете всичко по начина, по който смятате, че е правилен. Дори ако това означава да излезете извън очертаните граници.

дневен хороскоп

Рак – Постелете една стъпка пред входната врата с надпис "Добре дошли". Днес вие сте готови да споделите гостоприемството си с приятели и роднини във вашия дом. Събудете кулинарните си умения и впечатлете близките с някой от вашите умопомрачителни специалитети.

Лъв – Денят е интересен и интензивен, но всичко това не го лишава от напрежение. Ще ви трябва малко почивка да се възстановите. Избягвайте всичко, което може да навреди на вашето здраве и самочувствие.

Дева – Днес интуицията ви работи с пълен капацитет, така че изобщо не трябва да я пренебрегвате. Ако вътрешният глас ви подскаже, че трябва да сте на определено място или да избягвате определен човек, послушайте го.Везни – Приемете всички добри неща, които се казват за вас и игнорирайте критиката и забележките. Ще намерите нови фенове, сред които ще има хора, които не само могат да ви оценят, но и да ви вдъхновяват за нови постижения и победи.

дневен хороскоп

Скорпион – Днес вие сте изключително взискателни към околните и дори на тези, които се опитват да ви угодят им е много трудно, не могат да задоволят изискванията и прищевките ви. Възможно е да попаднете на нещо, което може да ви нарани.

Стрелец – В днешният ден сте изпълнени с прилична доза оптимизъм, напълно сериозни и целенасочени. Старайте се да не забравяте дори за малките подробности. Много от вас ще получат похвали, подкрепа и одобрение. На всеки, който ви каже хубави неща, може да се вярва.

дневен хороскоп

Козирог – В днешният ден можете да успеете да преодолеете някои препятствия, които ви пречат да постигнете целта си. Нервното напрежение е осезаемо и можете лесно да експлодирате поради някаква дреболия, за съжаление могат да пострадат не тези, които са ви разгневили, а невинни хора.

Водолей – Вашите искания са малко противоречиви, а очакванията са неоправдани, но едва ли някой ще се осмели да ви го каже в очите. Най-вероятно хората просто ще се държат настрана от вас, за да не предизвикват раздразнението ви.

Риби – Обикновено сте толкова активни и енергични, но днес ще сте предразположени към меланхолично настроение и размисъл. Ще прекарате деня съвсем спокойно, ако успеете да се предпазите от обсебващи и токсични хора.


Четете още3-те зодии, които постоянно досаждат на хората

Коментари

7 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 09:28 отговор
 

Астролог, че въпросната Катя или "яворкате" на снимка съм я виждал и няколко пъти по тела със същата персона съм си говорил. Ама у онзи бивш форум, ква ли не я правиха, та миндил, та наркоманка, та мъжкодана, та немала кревати у тех , а спала по цръги и т.н. Абе брутални гаври.

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 09:30

Астролог, че същата Катя по тела ми е казвала за хубавицата надка, че била много гадна и много злобна и че умеела да манипулира хора.

6 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 09:27 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! Че за славата на наша надка дойчева.

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 09:27

Астролог, а след това се появява ето тази снимка и клип в безграничното интернет пространство.

5 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 08:13 отговор
 

Астролог, че у гол.бг ни ме бликират по ай пи статут ни ми тръкат коментари. Астролог, а нали се досещаш...

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 08:13

блокират

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 08:15

Че и там цвъкам само за хубавицата Надка.

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 08:18

Астролог, че хубавицата Надка и без това страда от мания за величие.

4 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 07:32 отговор
 

Астролог, че са я теб ако те обидим, че според тази и твоя снимка наподобяваща снимка, че нещо , като снимка за аватар...Как ще се почувстваш ?

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:34

Астролог, че въпросната Катя или "яворкате" на снимка съм я виждал и някога пъти по тела със същата персона съм си говорил. Ама у онзи бивш форум, кава ли не я правиха, та миндил, та наркоманка, та немала кревати у тех , а спала по цръги и т.н. Абе брутални гаври.

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:35

Няколко пъти по тела.

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:35

Че била и мъжкодана, Абе брутални гаври.

3 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 07:17 отговор
 

Астролог, че къде се намира тази мизерия и селце мартин, че тук е Перник, ж.к.Изток,бл.64 //

 
 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
17 август 2022 | 07:17

!!! Драги Илия Георгиев от гр.Мартен и Надежда Божилова-Дойчева и да искате с обидите си и клеветите да ме изкарате ,каква ли не то личният живот на всеки човек е неприкосновен,та подобни клевети са подсъдни.Толкова дълбоко сте затънали в мръсотията си,че се чудите,какви мръсотии да напишете за хората.Та малоумнико няма как да знаеш,каквото и да е за мен от другият край на България,но за съжаление има такива боклуци,като теб,затова и фолрума на OLX БЕШЕ ЗАКРИТ!Новият форум не е легитимен и не плаща нищо на OLX ,а му използва името и заблуждава доверчивите хора,а всъщност там се плюе olx на воля.Та и за слепците е ясно,че този форум освен реклама на конкурентен сайт и плюене по честните хора,друга работа не върши.Та бившата кючекиня и безработният мръсник тормозят хората и всячески плюят по сайт,в който до скоро са вилняли на воля.И ще пусна нова жалба за тормоз,разпространение на лични данни,снимки та да знаят от мвр,че все още продължавате с клеветите и тормоза към мен. !!!

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:20

Астролог, че редактирай ме за правописни без правоговорни грешки. Астролог, че нали знаеш за онези по красота...че освен за хубост е много важна и дикцията.

2 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 07:10 отговор
 

!!! Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...!!!

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:11

Астролог, че там в същия форум въпросната и хубавицата Надка имаше аватарна снимка, но беше много малка и фалшива, че измамна, че нали ...Чрез фотошоп и т.н.

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:13

то това не е никаква хубавица а просто един циганин или по скоро някакъв травестит.мисля, че става на въпрос за същия субект, че от линка на „хубавицата“ нищо не излиза.

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:14

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! Че за славата на наша надка дойчева. Астролог, а след това се появява е тази снимка и клип в безграничното интернет пространство.

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:16

Астролог, че става на въпрос за един бивш форум на бишвшио "продавалник " и вече бивш форум "олх" !

1 Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
  17 август 2022 | 07:08 отговор
 

Астролог, че тази Катя едно време в един форум не знам ли ква не я правиха, че миндил била, че..., че онакова, че за брутални гаври !

 
 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
17 август 2022 | 07:09

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 07:09

!!! Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си. !!!

Добави Коментар

Най-четени