Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес - спокойствие за Овена, мъдрост за Лъва

Овен – Днес няма за къде да бързате. Няма поводи за кардинални промени. В края на деня може да се случи събитие, което да ви извади от равновесие.Тези, които имат връзка, не е изключено да имат проблеми.

Телец – Може би обстоятелствата ще ви държат в напрежение. Не се поддавайте на случайни импулси: днес те със сигурност ще се окажат подвеждащи, а усилията няма да доведат до някакъв полезен резултат. Не се препоръчва да пътувате, особено през нощта.

Близнаци - Съсредоточете се върху практическата част на делата си. Ако се поддадете на емоциите си, те ще ви повлияят на действията и лесно ще допуснете грешки. Обмисляйте внимателно всяка стъпка от ваша страна.

Рак - Необходимо е да съблюдавате техниката за безопасност при работа с остри и режещи предмети. Има голяма вероятност от получаване на нараняване. Отложете обсъждане на плановете за близкото бъдеще със семейството си. Може да възникнат спорове.

Лъв - Днес може да получите важен съвет. Обезателно се вслушайте в него! Мнозина от вас ще покажат непремерена разточителност и показна щедрост. Всичко това е излишно. Обмисляйте всеки ход, когато става въпрос за пари.

Дева - Днес ще можете да се справите с всички поставени задачи самостоятелно. Бъдете внимателни по материалните въпросите. Всяка недоизказаност или намеци в отношенията с партньора ви може да доведе до конфликт.

Везни - От нови инициативи по-добре се откажете, тъй като обстоятелствата не предразполагат към успех. Днес се съсредоточете върху обстановката. Ако почувствате психологически дискомфорт, не подлагайте нервната си система на изпитание. По-добре напуснете мястото.

Скорпион – Днес по-добре се придържайте към неутралитет. Не се бойте от новото и не зацикляйте върху неприятностите. Сега не сте твърде обективни, затова отложете правенето на изводи за утре.

Стрелец – Намирате се във фаза на енергиен подем. Изцяло ще сте потопени и отдадени на своите мисли и действия. Ще посветите много сили на работата си. Никакви външни фактори няма да могат да ви отклонят вниманието.

Козирог – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си своевременно. Имате си своите проблеми, но трябва основно вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Водолей – Възможно е да провокирате някои събития сами и това да ви докара неприятности. Правилото „Да би мирно седяло, не би чудо видяло” е много актуално в днешния ден. По-важните задачи трябва да ги отложите. Не хабете усилия напразно.

Риби – Избягвайте днес да упорствате в каквото и да било. След като сте направили всичко необходимо, препоръчително е да спрете. Не се поддавайте на вашите собствени или чужди импулси.