Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес бъдете спокойни

Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Обърнете му достатъчно внимание. Хубаво ще е, ако в това време вземете съвместни семейни решения, като например къде ще отидете на почивка. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

25-ти лунен ден

Всичко, което се случи в днешния ден, може да се нарече „много шум за нищо”. Постарайте се да се успокоите и спокойно да размислите върху ситуацията. Може да ви подтикват към активни действия, но по-скоро нито полза, нито смисъл има в тях.

Хубаво е да се вземе вана, да се изкъпете, подходящо за освещаване на водоизточници, за кръщене. Водата в този ден има Божествена сила. Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие бяло вино и сокове.

По поведението на животните в този ден се съди какво е отношението на хората към вас. Ако ви залае куче (дори собственото), чакайте неприятности. Ако до вас падне перо от птица, то чакайте благи вести или среща със стари приятели. Ако намерите монетка с герба нагоре – знак да успешно решение на проблемите.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.