Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е ден за нови начинания

Луната е в знак Козирог. Звездно време за практичните и разумни жени, но неподходящо за сантименталните хора. Ограничени са емоциите, а разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Не вярвайте на мъжете - в днешния ден те са отявлени лъжци. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-иделното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично срещу снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет:”Бъдете по-дебелокожи днес!”

7-ми лунен ден (от 11:44ч на 05.11. до 12:28ч на 06.11.) е щастлив, особено първата му част. Имате възможности да реализирате планове и идеи. Цялата обкръжаваща ни природа откликва на всяка дума, даже случайно отронена. Денят носи огромна енергия и има отношение към силата на словото. Нужно е да се отнасяме към това отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. Всички дела, които се започнат сега, вървят като по вода. Удачен е за бързи и краткосрочни дела. Голяма е възприемчивостта в емоционален план, нараства потребността от общуване. В този ден могат да станат непредвидени събития. Благоприятно е за авантюристите и за съдебните процеси. В седми лунен ден храната трябва да се приема в мълчание, не бива да се говори. Не трябва също да се натоварвате с излишни грижи, затова е по-добре да не се готви, а да се яде нещо приготвено от предният ден.

Отношения – Денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте партньора си, за да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и колко ви е хубаво един с друг.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи. Хубаво е на сън да се видят починали предци.