Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е ден за равносметка

Луната е в знак Скорпион. Това е най-потайният знак. Енергията е ин-ска, но дълбока, способства усилването на всякакви процеси, както позитивни, така и негативни. Не се заблуждавайте, зад външното спокойствие кипят страсти и емоции. Радостта и мъката стават по-силни, даже и ако не са изразени външно. Дори отдавна забравени обиди могат да избухнат с нова сила. Ревността и тя се обажда. Подходящо е да се правят упражнения за концентрация и позитивно самопрограмиране. Силно уязвима е пикочо-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците. В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя. На организма може да не му достига желязо, затова е подходящо да се консумират червени плодове и зеленчуци.

30 лунен ден (06:00-14:02) - Ден за равносметка, за осмисляне и преразглеждане на извършеното до сега, преход в нов етап. Ден за завършване на всички дела, връщане на стари дългове и встъпване в новото. Добър ден за занимания с аромати и ухания на цветя, за съзерцаване на красота, пейзажи. Ако чуете лай на куче, това е предупреждение, че сте допуснали грешки през изтеклия лунен месец. Храната трябва да е лека. Целият свят е потопен в проявата на безкрайна Светлина.

С новолунието настъпва и 1 лунен ден (в 19:39ч) - В 1-ят ден на лунният месец е сътворен Адам. Всичко замислено и планирано от вас има големи шансове да се реализира, да се въплъти в живота, за това мислете само в нужното направление, избягвайте черните мисли и лошите пожелания. Не трябва да се причинява вреда на никого, даже в мислите. За това е нужен постоянен самоконтрол. Добре е да има запалена свещ с равен и топъл пламък до вас, върху който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави неща.