Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес избягвайте интимните контакти

Луна в знак Лъв - Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Благоприятно е за покупка на произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута за сестра, приятелка, майка или за вас самите. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Подходящо за дълго проветряване и миене на стъкла. Време за благотворителност. Днес лесно се вземат пари на заем, но трудно се връщат. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. Нарастват амбициите. Да се избягват поученията на другите и придирчивостта.

23 лунен ден – наричат го понякога ден на квадрата или кръста. В него Христос се явил на своите ученици. Той не е лек особено за ония, които са силно зависими от материалното и не са готови да се откажат от натрупаното. Денят е символ на жертвата, самопожертвованието, грехопокаянието, разбирането и прошката на другите.

Хубаво е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали. Ден за пост и въздържание от месна храна. Добре е да не се греши днес, а само да се покайваме. Препоръчва се да се запази състоянието на вътрешна концентрация. Активността е безполезен разход на сили. Вредно е да се използва тантрическа (сексуална) енергия, което може да подкопае здравето на човек. Уязвими са женските полови органи и муладхара чакра. Дайте покой на ума си и позволете на вътрешният си глас да ви подскаже правилните решения.

Ознаменуван е още с различните настройки във физическия свят, които стават по инерция, тъй като са набрали значителна скорост от по-рано. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Общуването с други хора не носи полза сега.

Полезни са млечните продукти. Добре е да се въздържате от месна храна. Както е известно месото повишава агресивността. Също и от алкохол. И най-малката доза може да доведе до поразии.

Секс - От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи както на мъжете, така и на жените. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Води до емоционално и физическо изтощение. Занимавайте се с нещо друго.

Жените да бъдат много внимателни на улицата, при срещи с малко познати мъже, има вероятност от изнасилване.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си. Съновиденията, които човек вижда, означават нещо съвършено противоположно на това, което очаква в действителност.