Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес избягвайте срещи с близки хора

Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Обърнете му достатъчно внимание. Хубаво ще е, ако в това време вземете съвместни семейни решения, като например къде ще отидете на почивка. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

29-ти лунен ден е един от най-опасните дни, когато се сгъстява астралната мъгла над хората. Ден на нечистите сили. Някои могат да почувстват необяснима тъга, меланхолия, да се засили депресията при други. Не започвайте спорове и се пазете от скандали, защото те може да стигнат твърде далече. Четете свещени книги, идете на църква. В къщи трябва да има силна светлина, да гори свещ, да няма нито едно тъмно ъгълче. Щадете по всякакъв начин нервната система. Почивайте, който може да си вземе отпуск, тъй като денят е неудачен за всякакви дела или завършвайте всичко започнато. Децата днес са лабилни и нямат нужната жизнеустойчивост, затова имат нужда от вашата подкрепа и помощ. Много от събитията, които се случват в днешния ден ще зависят от това как е протекъл лунния месец за вас. Втората половина на деня е по-неблагоприятна. Може да получите травма, стрес, нервно напрежение, снижение на общия тонус, да попаднете в плен на илюзиите или да бъдете измамени. Лунното влияние предразполага към разногласия, скандали, враждебност, гняв, ревност, завист, отприщване на отрицателни емоции. Увеличават се броя на авариите, нещастните случаи и престъпленията. За здравето също е неблагоприятно време. Бъдете предпазливи при работа с остри предмети. Ако прекарате деня в уединение и почивка, до голяма степен ще се предпазите.

Отношения - Отложете срещите с близки хора, тъй като от дума на дума може да се изпуснете и да кажете нещо неприятно или излишно, което да ги обиди. Ако все пак се срещнете, то внимавайте за всяка своя дума. По-добре премълчете, ако не сте сигурни дали няма да ги нараните. Тежък ден за сърдечните дела. За първа среща е абсолютно противопоказен.

Работа – Един от най-лошите дни за финансови дела. В никакъв случай не работете, не подписвайте документи, не давайте и не вземайте пари на заем, не носете в себе си големи суми. Няма да ви се удадат и търговските сделки и дела. Лош ден за работа. Не вярвайте на обещания, не вземайте решения, отложете преговорите. Може да се занимавате само с домашна работа, ако чувствате сили в себе си.