Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес Овенът кипи от енергия, а Близнаците са на ръба на силите си

Овен - Луната повишава вашата самоувереност и жизненост. Можете да се присъедините към интересен нов проект или дори да станете инициатори на свой. Не забравяйте да бъдете тактични в общуването, това е във ваш собствен интерес.

Телец – Би било идеално да прекарате целия ден сами вкъщи, но ако не може, старайте се да се съсредоточите върху задълженията си, изпълнете ги и се върнете у дома възможно най-скоро, като избягвате шумни събирания и места с много хора.

Близнаци – Днес може да се чувствате доста уморени, да усещате физическа слабост и вътрешно напрежение. Времето абсолютно не е подходящо за активни действия и въобще за нищо важно. Някои ще имат от проблеми с нервната система.



Рак – Влиянието на лунните енергии ще ви помогне да намерите правилните думи, за да изразите чувства към любимия човек. Ако има затруднения във връзката ви, говорете открито с партньора си за това, което ви притеснява.

Лъв – Луната е във вашия дом на здравето, така че е подходящо да направите промени в начина си на живот. Денят е благоприятен за различни оздравителни процедури: дихателни упражнения, медитация, разходки, фитнес и др.

Дева – Днес Луната е в дома на любовта на вашия знак, откъдето ви изкушава да внесете свежи нотки в личния си живот. Добър ден за флиртуване, романтични приключения и забавления. Бъдете естествени и не преигравайте.



Везни – Днес е чудесен момент да рискувате и да постигнете това, което искате. Не забравяйте обаче за благоразумието. Намерете начин да получите това, което искате, но не обръщайте живота си с главата надолу.

Скорпион – Денят е доста сложен и дори малко опасен, но ако проявите повишено внимание, тогава неприятностите могат да бъдат напълно избегнати. Обстоятелствата ще станат по-трудни, само ако не можете да направите компромиси.

Стрелец – Ако трябва да решавате финансови въпроси, свързани с делата на други хора, трябва да сте по-внимателни. Възможно е да похарчите парите си неразумно. Ако отивате да пазарувате, не се поддавайте на първото впечатление за нещо, което ви харесва.



Козирог – Опитайте се да бъдете търпеливи и дипломатични с близките си. Не се опитвайте да търсите виновните, вместо това намерете решение, което е подходящо за всички. Може би е добре да се преразпределят отговорностите в семейството, така че всички да се чувстват по-комфортно.

Водолей – Звездите ви съветват да бъдете по-рационални при харченето. Днес може да направите непланирани разходи. Покупките са възможни под въздействието на моментното желание, но които впоследствие се оказват ненужни.

Риби – Луната е във вашия дом на приятелство, което прави събитията от деня динамични. Можете да получите покана от приятели да направите нещо заедно или да излезете на разходка. Днес може да намерите подкрепа за вашите идеи.