Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес се погрижете за близките си

Луната е в знак Везни. Можете да пожертвате пари за благотворителност. Обновете гардероба си, опитайте с нова прическа, замислете се да смените дебелите рамки на очилата си с контактни лещи. Уязвима е кожата. Да не се изстискват пъпки, да не се правят манипулации с брадавици и циреи. Да се пият по-малко течности и да не се претоварват бъбреците. Уязвима е също ендокринната система.

До 10:03ч Луната се движи по празен курс. Препоръчва с да отложите всичко важно, не само заради това, но и защото нощното светило се намира в края на последната си четвърта фаза. Не започвайте нови неща.

В 10:03 Луната преминава в знак Скорпион. Уязвима е пикочно-половата система. Пазете се от настиване на краката, тъй като лесно може да хванете цистит.

27-ми лунен ден – Ден на надеждата и търсенето. Всичко, което правим в живота, го правим не за себе си. Когато човек моли за помощ само за себе си, той получава малко, а когато се моли за другите, към него идва поток от енергия. През този лунен ден хората живеят в постоянни промени и колебания. Ако имате домашни питомци или стайна оранжерия, то посветете този ден на проблемите на вашите мълчаливи приятели. Хубав ден, за да се представите в цялата си красота пред вашите избраници, да проявите своите вярност, смирение и нежност, за да произведете решаващото впечатление за техния избор. Психологическият фон на 27-я лунен ден е подобен на атмосферата на 6-я, в който доминира една от вселенските стихии - въздушната. В хората се изостря интуицията, шестото чувство. Постарайте се да не зацикляте на конкретни жизнени, особено битови проблеми. Вътрешният ви глас може да ви подскаже вярното решение. В този ден са възможни различни прозрения. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат, но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация. Никакви нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация. По-малко се гледайте в огледалото, ако може изобщо да минете без него. Може да се създаде у вас чувство за непълноценност. Не е добро време за решаване на битови проблеми. Подходящо за работа в градината и грижа за цветята. Болестите възникнали през него не са опасни.

Диета – да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове. Препоръчително е на обед да ядете само лека супа. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.