Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес ще откриете какво ви пречи да постигнете целите си

Миналото може да напомни за себе си, като срещнете хора, които сте забравили. Или чувството за дежавю в някоя ситуация. Може да откриете какво ви пречи на напредъка или да разкриете тайни. Денят е подходящ за анализ, медитации, духовни практики.

Овен – Денят ще ви се получи добре, ако не си изграждате илюзии. Опитайте се да погледнете на нещата реалистично. Не затваряйте очи за това, което не харесвате; колкото по-рано разпознаете проблемите, толкова по-бързо можете да намерите решения.

Телец – Не забравяйте за близките. Опитайте се да им обърнете внимание, независимо колко неща имате да вършите. Днес можете да промените нагласите към по-добро, да оставите разногласията в миналото.

Близнаци – Интересното е, че когато правите нещо скучно и монотонно, се появяват най-добрите ви идеи. Можете да измислите много нови и интересни неща, а тези, които са до вас, няма да скучаят.

Рак – Емоционалният фон на деня е нестабилен и може да бъде по-трудно да запазите спокойствие от обикновено. Важно е да се поддържа ред във всичко. Следете отблизо вещите си: има риск да счупите или загубите нещо важно.

Лъв – Обърнете внимание на малките неща, факти и събития, които изглеждат незначителни за другите. Често точно такива неща помагат да се разбере ситуацията, да се развие правилната линия на поведение.

Дева – Денят е добър както за работа и действия, така и за забавление. Няма да имате големи проблеми, освен ако не ги създадете сами. Не бързайте да вземате финансови решения: сега трябва да бъдете особено внимателни.

Везни – Използвайте своя чар, но се опитайте да не се поддавате на чуждия: не на всички хубави хора може да се вярва. Възможно е да възникнат незначителни разногласия с близките. Но няма да позволите да се стигне до сериозни конфликти.

Скорпион – Ще имате възможност да решите някои ежедневни проблеми, да купите полезни неща за дома си. Семейните отношения са хармонични, няма да има причина за разногласия. Възможно е да се появят някои нови планове или да промените намеренията си.

Стрелец – Оптимизмът и самочувствието ви правят привлекателни в очите на другите. Мнозина ще искат да ви опознаят по-добре. Възможно е началото на приятелски или романтични отношения.

Козирог – Спокоен благоприятен ден. Ще има възможност да се отпуснете и да се възстановите, да прекарате време с приятели или близки. Появяват се нови идеи и планове. Не бързайте да ги прилагате: моментът за решителни действия не е сегашният. Изчакайте малко.

Водолей – Прекарайте деня спокойно. Не забравяйте за почивката. Няколко тихи часа с добра книга или интересен филм няма да ви навредят. Но за тежък физически труд това не е най-добрият ден. Възможни са неочаквани срещи, ако излизате навън.

Риби – По-добре е да не се занимавате със сериозна и сложна работа, а да се съсредоточите върху нещо по-просто, по-интересно и по-приятно. Хубаво е да отложите решаването на важни въпроси, особено ако те касаят не само вашите интереси, но и тези на другите.