Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днешната събота: Труден ден за Водолеите, Стрелците да не харчат

Вижте какво ви вещае днешният ден, 16 ноември:


Овен – Вероятно мнозина ще почувстват прилив на енергия и с ентусиазъм ще поемат всички задачи наведнъж. Обстоятелствата ви предизвикват, битките ви зоват. Преодоляване на препятствията е възможно. Може да извадите сияйна победа от „челюстите” на поражението.

Телец – За вас е важно да бъдете независими в ежедневието и във финансовите въпроси. Вие сте стабилна и непоколебима личност в своите принципи. На вас може да се разчита. Дълъг път стои пред вас, но ви очакват добри перспективи на развитие.



Близнаци – По-мъдро е да не приказвате много. Може да се използва всяка информация срещу вас, така че изчакайте малко с откровенията пред хора от близкото обкръжение. И не се забърквайте в спорове: трудно ще стигнете до истината - просто губите време и енергия.

Рак – Вие сте човек с големи чувства. В живота си сте доста меки, мили, но виждате всичко, нищо не може да се скрие от вас и вашата прозорливост. Обаче имате нужда от романтика в общуването и в живота.

Лъв –Денят носи изненади. Рискувайте, само ако сте сигурни, че планът ви е напълно реалистичен. Посетете най-добрия си приятел, седнете с някого в кафене или се потопете в лично творчество.



Дева – Не се препоръчва да участвате в спорове. Шансът да спечелите превес в тази или онази схватка е практически нулев. Погрижете се за настроението в събота по всякакъв начин. Ще бъде полезно да се направи кратка разходка.

Везни – Може да ви обземе усещане за скука и изолация от околната среда, колкото и вълнуващо да изглежда. Вероятната причина е соларен дефицит. Опитайте се да се „затоплите“ с ярки емоции. Не се преуморявайте повече, жизненият ви тонус без това е на ниско ниво.



Скорпион –Стремите се към духовна свобода и независимост в действията. Приятна среща с хора от миналото. Това могат да бъдат както стари приятели, съученици, с които не сте се виждали от много години, така и дългогодишна любов.

Стрелец – Съботата вероятно ще е малко монотонна за вас. Това е подходящ момент да се грижите за домашните си дела. Не е препоръчително да харчите повече, отколкото позволява бюджетът ви. Вечерта е идеална за приятелски срещи или романтика.



Козирог – Обърнете внимание на вашето здраве. Ако е възможно, прекарайте този ден на открито. До края на деня можете да се отървете от безпричинното безпокойство и недоволство. Противопоказен е в този ден прекомерният консерватизъм.

Водолей – Този ден може да бъде доста труден. Възможно е да бъдете принудени да отмените планираните дейности и да поемете допълнителни отговорности: да поправите грешките на другите или да действате като миротворци между конфликтните страни.

Риби – Не губете време и енергия за ненужни разговори. Възможни са промени в настроението, раздразнителност. Мислете по-широко и по-задълбочено. Благоприятен ден за духовно израстване. Препоръчително четене на духовна литература, посещение на храм.