Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днешният ден е добър за тези три зодии

Овен- Денят може да стане начало на нещо важно за мнозина. Не отлагайте за утре това, което можете да свършите днес. Не си позволявайте да стоите без работа. Отнесете се сериозно към молбите на близки хора.

Телец- Денят ще е изпълнен с много случки и настроения. Има изгледи някой да реши да ви направи изненада, която може да не ви допадне особено. Утешете се поне с това, че е в резултат на добри чувства.

Близнаци- В днешният ден ще са ви необходими повече енергия и сили, за да можете да изпълните вашите отговорности и задължения, които не търпят никакво отлагане, както в професионален, така и в личен план.

Рак- Днес ще се радвате на добър жизнен тонус и добри съпротивителни сили на организма, което ще ви направи доста активни. Възможно е да ви натоварят с допълнителни отговорности. Някои от вас ще имат изживявания, съпроводени със силни емоции.

Лъв- Добър ден, в който мнозина от вас ще успеят да направят пробив в нещо. Запазете оптимистичната си нагласа и скоро ще бъдете възнаградени за това. Успехът, към който се стремите, идва бавно, но със сигурни крачки.

Дева- Опасността на днешния ден се състои в това, че енергията ви може да се разпилее чрез необмислени или несвоевременни действия. Ще намерите отговорите, които търсите, вътре в себе си, а не в съветите давани отвън.

Везни- Днес може да бъде един емоционален ден за вас. Обикновено, когато сте спокойни, сте толерантни и лесно приспособими към другите и обстановката, но сега може да реагирате доста остро на думите или действията на останалите.

Скорпион- Днес може да попаднете на известни ограничения и задръжки. Събитията са извън вашия контрол. Сега не е благоприятно да се предприемат рисковани действия. Ще се наложи да имате контакт с човек, който не проявява никакъв интерес спрямо вас и това ще ви подразни.

Стрелец- Внимателно помислете преди да се започнете нов проект, защото на сегашния етап нямате нито необходимата енергия, нито способността да го доведете докрай. Пазете се от настиване, особено гърлото. Времето е измамно.

Козирог- Преди да предприемете действия, трябва да оцените обективно реалността. Звездите ви осигуряват защита и късмет, които са по-скоро непредвидени, ще дойдат неочаквано при вас. Вероятно ще се окажете на точното място, в точното време за ваше добро.

Водолей- Днес ще бъдете в привилегировано положение, въпреки че може би не го забелязвате веднага. Въображението, вътрешният усет и чувствителността, с които ви е дарила природата, се допълват успешно с истинска възможност да получите желаното.

Риби- Този ден символизира промени и вътрешни трансформации. Ако трябва да вземете правилно решение, то ще ви бъде подсказано по странен начин. Възможни са промени, които значително ще подобрят вашето положение.