Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днес е много лесно да утежните кармата си

Ден на негативна и тежка енергия. Това е период на проверка на душата за сдържаност и позитивно отношение. Днес е много лесно да утежните кармата си, ако отговаряте с агресия на агресията.

Овен – Дребните ядове от чуждите идиотизми влошават повече състоянието ви от обикновено. Вие сте в бойно настроение. Отношенията ви със семейството ви и жените, с които сте най-близки, вероятно ще бъдат бурни в днешният ден.

Телец – Поемането на безкрайна поредица от малки занимания ви позволява да избягате от мислите за някои неща, които ви носят притеснение и безпокойство. Може просто да се занимавате със себе си, за да сте заети през цялото време.

Близнаци – Светът може да ви изглежда доста предизвикателен и да се противопоставя на вашите мечти и идеали, но вие не се отказвайте от тях. Вашата емоционална сигурност зависи от финансовата ви стабилност в момента.

Рак – Днес може да се окажете в трудна ситуация по важни въпроси, засягащи дома и семейството ви. Все пак е по-добре да не се оставяте да бъдете притиснати в ъгъла. Бързото вземане на решение крие опасности.

Лъв – Останете реалисти по отношение на амбициите си. Рискът ви харесва днес и е възможно да действате импулсно. Помислете два пъти какво казвате и особено на кого. Дори и да не казвате нещо с лоши намерения, пак може да излезе така, че сякаш искате да нараните човека.

Дева – Вероятно почивка от много мислене е именно това, от което се нуждаете в момента. Рано или късно ще трябва да направите някои промени в живота си, за да постигнете удовлетворение. Колкото по-рано обмислите нещата, толкова по-добре ще бъдете.

Везни – Имате много живо въображение и се наслаждавате на богатия вътрешен свят на мисълта, която притежавате. Търсите да намерите отговор на чувствителен проблем, който ви е направил малко нерешителни.

Скорпион –Днес сте особено темпераментни, страстни и склонни да действате според напора на емоциите и желанията, а не на разума. Всеки може лесно да се увлече в чувствата си, но вие може да се окажете, че преследвате опашката си в кръг, докато не паднете от изтощение.

Стрелец – За да улесните живота си, трябва да се научите да отделяте наистина важните неща от многото ненужни. Днес изразявате емоциите си по-страстно. Ако връзката се основава на балансирана основа, тогава това е добре и напълно подходящо.

Козирог – Имате нещо на ум от известно време и просто не ви дава мира. Не можете да намерите решение. Изглежда, че сте попаднали в капана на порочен кръг от нерешителност и отлагане. Изпитвате желание да се откъснете от всичко това. Потърсете убежище при семейство и приятели.

Водолей – Днес можете да си позволите да се отдадете малко на мързеливост. Прилика му е. Споделете един приятен ден с някой, който ви привлича. Работете за изграждането на приятелство и намиране на взаимна почва, върху която можете да градите.

Риби – Не забравяйте, че вашата уязвимост е също и източник на вашата сила. Освободете се от негодуванието и черпете от позитивната си природа. Семейството или добра компания са всичко, от което се нуждаете в този момент.