Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днес не се обиждайте, ако чуете нещо лошо за себе си

Събитията на днешния ден отразяват вътрешната същност на човека. Не се обиждайте, ако чуете нещо лошо за себе си – това е знак да промените поведението и навиците си.

Овен – През първата половина на деня може да имате интересни и използваеми идеи, които ще можете да реализирате сравнително бързо. Успехът ви е гарантиран. Съвет на деня: Слушайте и следвайте сърцето си. Няма да съжалявате. Ще направите правилния избор.

Телец – Трябват ви нови импулси. Вървете сред хората и бъдете отворени да възприемате. Съвет на деня: Дръжте очите си на четири отворени и се вслушвайте в това, което другите казват. Там ще намерите своето разковниче за успех.

Близнаци – Не позволявайте на гнева да ви обхване. С малко усилие ще успеете да възстановите хармонията между вас и партньора ви. Съвет на деня: Намерете време да отделите за своите близки и приятели извън времето за работа.

Рак – Днес може да ви напусне ентусиазмът, ако откриете, че някой близо до вас – колега, приятел, член на семейството – не отвръща и не оценява всичко, което давате от себе си. Съвет на деня: Ако не ви оценяват, това си е техен проблем, не се занимавайте повече с тях.

Лъв –Вземете решение за предоставените опции пред вас. Дръжте очите си добре отворени за финансовите възможности, които предстоят. Съвет на деня: Бъдете гъвкави и внимателни! Не отменяйте срещи, защото така се лишавате от много ценни възможности.

Дева –Понякога жадувате за съвършенство толкова много, особено когато става въпрос за работа, че пренебрегвате всичко и всички, като се фокусирате само върху конкретния резултат. Съвет на деня: разширете хоризонта си, не стеснявайте собствените си възможности.

Везни – Може да изпитвате повишено нервно напрежение. Колеги, шеф, роднини могат да се превърнат в истински енергийни вампири. Съвет на деня: За да не се превърнете в изтощено зомби до края на деня, пазите силите си и избягвайте общуването с конфликтни хора.

Скорпион –Днес не изисквайте твърде много от себе си. Намерете малко спокойствие и се погрижете за нуждите си. Не винаги трябва да решавате проблемите на другите. Съвет на деня: Каквото и да е състоянието на ума ви, потърсете възможности да се отпуснете.

Стрелец – Днес не поемайте допълнителни задачи и правете само това, което е необходимо. Съвет на деня: Съберете се малко в действията си вместо да разпилявате енергията си. По-лесно е да пренебрегнете нещата, които не трябват.

Козирог – Козирогът може да почувства срив и не става дума за прекомерен стрес, а за неправилния начин на живот, който той следва напоследък. Хороскопът му препоръчва да преразгледа графика си и да намали нощните бдения с разни джаджи, като ги замени с пълноценен сън и здравословно хранене.

Водолей – Не крийте скромно желанията и нуждите си! Позицията на звездите е благоприятна за самоутвърждаване. Съвет на деня: Поемете дълбоко въздух и общувайте. Това е смисълът и ще видите колко по-гладко ще вървят нещата.

Риби – Трябва да съкратите социалния си кръг за известно време: изглежда, че сега в него са се събрали твърде много енергийни вампири. Нощта е създадена за филмов маратон, четене на книга или прекарване в интимна атмосфера. Съвет на деня: Поставете здравето сред приоритетите.