Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днешната събота е негативен ден, хората са предразположени към конфликти

Негативен ден, хората са предразположени към конфликти, напрегнати са и вършат глупави неща.

Овен –Денят изисква балансирани решения, обмислени действия. Нужно е да запазите спокойствие. Не трябва да се прибързва със заключенията. Днес Сатурн подава топката и тази планета има склонност да подтиква хората да вземат грешни решения.

Телец – Старайте се да избягвате противоречията. Това няма да е толкова лесно, защото някои се опитват да ви повлияят, да ви убедят в нещо и това може да ви изкара от равновесие. Но сега е по-изгодно да потърсите компромис, отколкото да се опитвате на всяка цена да отстоявате себе си.

Близнаци – Ще ви бъде трудно да запазите спокойствие. Малък инцидент може да ви изкара от равновесие, а малките проблеми могат да се окажат по-сериозни. Но близо до вас ще има хора, които ще ви помогнат да спрете да се притеснявате.

Рак – Малко ще ви е трудно да се концентрирате и да решите точно на какво да обърнете внимание. Сега е подходящо за общуване с близки, за обсъждане на планове за бъдещето. Ще получите не само подкрепа, но и добър съвет.

Лъв – Мнозина от вас имат необичайни идеи и смели планове. Все още не ви е ясно как да ги реализирате, но скоро ще имате по-ясен план за действие. Пазете се от спорове и конфликти, ограничете до минимум контактите.

Дева – Днес обърнете внимание на интуицията си. Внимателно се вгледайте в обкръжението си. Незначително събитие може да ви помогне да видите познатите неща по нов начин, да забележите нещо, което не сте виждали досега.

Везни – Необходимо е да се обърне внимание на малките неща. Това, което сега не се набива в очи или изглежда незначително, утре може да изиграе важна роля. Хората около вас слушат вашето мнение, следват съветите ви.

Скорпион – В този ден не можете да се придържате към стандартния сценарий. Бъдете внимателни, защото може да се отдадете на моментна слабост. Пазете се от всякакви изкушения и съблазни. Необходима е предпазливост при новите познанства.

Стрелец – Разчитайте повече на себе си, вместо на късмета. В крайна сметка нещата ще се окажат дори по-добри отколкото сте очаквали, така че бъдете оптимисти. Устояването на изкушенията и съблазни може да бъде трудно.

Козирог – Не бъдете мързеливи. Колкото и да искате да отложите всичко за по-късно, не го правете. Някои задачи се нуждаят от незабавно решение и колкото по-скоро го намерите, толкова по-добре ще е. Можете да се споразумеете за сътрудничество.

Водолей –Първата половина на деня няма да донесе сериозни проблеми, но най-вероятно ще има за какво да се притеснявате. Ще трябва бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете важни решения.

Риби – Не се сърдете на тези, които не ви разбират. Възгледите ви може да изглеждат неприемливи за някого, но това не е причина да се карате и да се обиждате. Можете да се споразумеете за всичко по мирен начин. Деликатността и тактичността ще помогнат да изгладите различията.