Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днешният ден се отличава с мощна енергия!

Време за активна и целенасочена дейност. Денят се отличава с мощна енергия, която помага да се реализират всички планове и дела.

Овен – Може да изглеждате разочароващо отдалечени от партньора си. Имате всички шансове да направите значителен пробив във връзката си, но сякаш сте се поставили зад стъклена стена. Не чакайте гордостта ви най-накрая да отстъпи, преди да протегнете ръка и да кажете това, което наистина имате предвид.

Телец – Ще можете да се насладите на дух на сътрудничество и хармония с околните. Семейните грижи могат да ви разсейват, така че разпределете времето си внимателно. Ще започнете да изпитвате по-голямо чувство на оптимизъм.

Близнаци – Днешният ден може да ви поднесе една от онези ситуации „когато, ако животът ви поднесе лимони, направете си лимонада“. Иска ви се в личните си отношения да изпуснете парата, но може да пострадат, ако прекалите.

Рак – Прекалено сте уморени от преминалата седмица. Опитайте се да се отпуснете и да си почивате повече. Ако искате да сте още по-добре, насладете се на масаж и вземете много гореща и релаксираща ароматична вана.

Лъв – Вашето кръвно налягане ще бъде небалансирано. Избягвайте храни с много сол, опитайте се да сте спокойни и да не прекалявате. Не се спирайте на малките негативни подробности, важно е да запомните, че никой не е съвършен. Бъдете по-склонни да приемете несъвършенствата на хората.

Дева – Ако животът ви като двойка е в застой, вие трябва да направите първата крачка. Колкото повече отлагате, толкова по-малко вероятно е да го направите. А свободните представители на знака може би ще бъдат силно привлечени от един конкретен човек.

Везни –Хубаво е да прекарате в компанията на човек, който да стимулира ума ви. Ще се почувствате тогава доста по-добре. Днес имате зелена светлина да извлечете всичко, максимума от настоящата ви връзка.

Скорпион – Вече е известно, че сте страстно същество и астралната конфигурация на тази седмица извежда тази страстна енергия с повече сила. Практикуването на безопасен секс вероятно е един от основните здравословни проблеми в момента. Защитете себе си от инфекции.

Стрелец – Може да почувствате силно желание да изследвате и да разширите хоризонтите си. Небесната конфигурация предполага, че трябва да вземете решение относно любовта и финансите. Настоящата планетарна енергия със сигурност ще озари живота ви.

Козирог – Това е положително време да правите нещата, които харесвате най-много, с хората, които харесвате най-много. Ще се почувствате по-добре, ако знаете, че изглеждате по най-добрия начин. Може да бъдете привлечени в няколко посоки едновременно.

Водолей – Това може да е натоварено време, когато ще трябва да се справите с голямо разнообразие от хора и мнения. Не позволявайте на вашето самонадеяно отношение да ви попречи да се възползвате от добра романтична възможност.

Риби – Да помагате на другите е нещо, което обичате да правите, тъй като това е начин да изразите интуитивната си природа, но задоволяването на вашите нужди може да остане незабелязано. Трябва да се научите да изразявате чувствата си с думи.