Добри дни за Лъва, Раците лекуват стари рани

21 август 2022 | 10:11
7820
1
1

Днес всичко е обречено на късмет и енергията на деня носи успех в делата. Благоприятен период за домакинска работа. Можете да изхвърлите стари ненужни неща - това ще изчисти енергийното пространство на дома.

 

Овен – Марс влезе в знака Близнаци. Това създава малко напрежение, което може да се използва и за добри неща. Всичко, което използвате - своята креативност и въображение, може да бъде много успешно днес.

 

Телец – Може да получите специална оферта, но все още не сте в състояние да вземете решение дали да кажете „да“ на нея. Не бива да бързате! Особено когато става въпрос за неща, които засягат семейството ви. Не забравяйте да го обсъдите с партньора си, преди да дадете отговор!

 

Близнаци – Марс влезе във вашия знак, което е много благоприятно за вас. Дава ви такава движеща сила, която можете да използвате, за да постигнете целите си във всичко, включително в личния си живот и финансите. Днес това се проявява по някакъв начин. Просто се пригответе за доброто!

 

Рак – Не бива да потискате чувствата си. Раните, които носите в себе си, могат да се отровят напълно с времето. Намерете си отдушник, заемете се с нещо, което ви е приятно да правите, срещнете се с приятели и си поговорете. 

 

Лъв – Събитията стават толкова интензивни, че дори вие, които сте достатъчно калени в битки, не успявате да ги следвате. Все пак бъдете нащрек, защото можете да очаквате много добри неща, обърнете им внимание!

 

Дева – Днешният ден може да ви даде повод за вълнуващи любовни конспирации. В любовта нещо старо може да се появи отново сега: или под формата на човек, място или нещо друго. В приключението старото и новото са вълнуващо смесени.

 

Везни – Справяте се добре, ако предпочитате да избягвате проблемни ситуации днес. Вашите звезди показват, че все още не сте готови за битка, просто е време да съберете сили. Направете равносметка както обикновено и се подгответе за битката.

 

Скорпион – Днес може да направите голям пробив в известен смисъл. Независимо дали става въпрос за семейство, връзка, недвижими имоти или финансови въпроси, най-накрая можете да постигнете напредък. Дори в нещо, което вече сте смятали за неразрешимо. 

 

Стрелец – Днес никой и нищо не може да ви командва: най-накрая правете каквото и както искате. Може дори да си позволите да кривнете малко от пътя или внезапна смяна на посоката в някои от плановете ви. Марс ви изпраща спонтанни енергии.

 

Козирог – При семейни спорове днес съотношението на силите ще е във ваша полза. Можете да намерите убедителни аргументи и съдбата ще направи така, че вашите аргументи да бъдат незабавно подкрепени.

 

Водолей – Вече не можете да отлагате решение, което сте обмисляли дълго време. Партньорът ви дълго време ви кара да направите нещо. Или някаква работа или ремонтът около къщата са станали неизбежни. А може би на няколко фронта едновременно.

 

Риби – Дни наред не можете да си починете, не сте си дали начин да се отпуснете. И тялото ви страда много от непрекъсната работа и преследване. Ако приятел ви покани на среща днес, приемете го като знак. Като спасителен пояс.

Коментари

1 Бивш от МВР
  21 август 2022 | 10:39 отговор
 

Marc Anthony - You Sang To Me (Video)

 
 
Бивш от МВР
21 август 2022 | 10:40

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева от „Катастрофи в София“

 
Бивш от МВР
21 август 2022 | 10:40

убавицата надка е понаклепала че гримче по грознио му сурат ама нема как да си закрие свинските и дебели ръце.

 
Бивш от МВР
21 август 2022 | 10:41

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени