Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Добри дни за Лъва, Раците лекуват стари рани

Днес всичко е обречено на късмет и енергията на деня носи успех в делата. Благоприятен период за домакинска работа. Можете да изхвърлите стари ненужни неща - това ще изчисти енергийното пространство на дома.

Овен – Марс влезе в знака Близнаци. Това създава малко напрежение, което може да се използва и за добри неща. Всичко, което използвате - своята креативност и въображение, може да бъде много успешно днес.

Телец – Може да получите специална оферта, но все още не сте в състояние да вземете решение дали да кажете „да“ на нея. Не бива да бързате! Особено когато става въпрос за неща, които засягат семейството ви. Не забравяйте да го обсъдите с партньора си, преди да дадете отговор!

Близнаци – Марс влезе във вашия знак, което е много благоприятно за вас. Дава ви такава движеща сила, която можете да използвате, за да постигнете целите си във всичко, включително в личния си живот и финансите. Днес това се проявява по някакъв начин. Просто се пригответе за доброто!

Рак – Не бива да потискате чувствата си. Раните, които носите в себе си, могат да се отровят напълно с времето. Намерете си отдушник, заемете се с нещо, което ви е приятно да правите, срещнете се с приятели и си поговорете.

Лъв – Събитията стават толкова интензивни, че дори вие, които сте достатъчно калени в битки, не успявате да ги следвате. Все пак бъдете нащрек, защото можете да очаквате много добри неща, обърнете им внимание!

Дева – Днешният ден може да ви даде повод за вълнуващи любовни конспирации. В любовта нещо старо може да се появи отново сега: или под формата на човек, място или нещо друго. В приключението старото и новото са вълнуващо смесени.

Везни – Справяте се добре, ако предпочитате да избягвате проблемни ситуации днес. Вашите звезди показват, че все още не сте готови за битка, просто е време да съберете сили. Направете равносметка както обикновено и се подгответе за битката.

Скорпион – Днес може да направите голям пробив в известен смисъл. Независимо дали става въпрос за семейство, връзка, недвижими имоти или финансови въпроси, най-накрая можете да постигнете напредък. Дори в нещо, което вече сте смятали за неразрешимо.

Стрелец – Днес никой и нищо не може да ви командва: най-накрая правете каквото и както искате. Може дори да си позволите да кривнете малко от пътя или внезапна смяна на посоката в някои от плановете ви. Марс ви изпраща спонтанни енергии.

Козирог – При семейни спорове днес съотношението на силите ще е във ваша полза. Можете да намерите убедителни аргументи и съдбата ще направи така, че вашите аргументи да бъдат незабавно подкрепени.

Водолей – Вече не можете да отлагате решение, което сте обмисляли дълго време. Партньорът ви дълго време ви кара да направите нещо. Или някаква работа или ремонтът около къщата са станали неизбежни. А може би на няколко фронта едновременно.

Риби – Дни наред не можете да си починете, не сте си дали начин да се отпуснете. И тялото ви страда много от непрекъсната работа и преследване. Ако приятел ви покани на среща днес, приемете го като знак. Като спасителен пояс.