Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Добри новини за Раците. Положителни емоции очакват Девите

Овен – Въпреки възходите и паденията и промените в плановете, вие ще знаете как да запазите положителните неща в живота си и ще приемете промените, които идват с надеждата, че ще успеете да превърнете всеки препъни камък в опит, от който да се поучите.

Телец – Вашата упоритост и постоянство ви водят до успех. Няма да ви липсва енергия, за да поемете предизвикателствата. Днес ще постигнете значителен успех, ако проявите активност, но контактът с хората днес едва ли ще бъде от полза.

Близнаци – Поемете инициативата и упоритата работа - това ще ви помогне да се справите с трудностите и да решите много проблеми. Пазете се от недоброжелатели - днес те могат да се държат доста непредсказуемо.

Рак – Добър и лесен ден във всички отношения, при условие че не се поддавате на мрачното настроение. Звездите ви обещават добри новини и дори изпълнение на желание, ако не станете твърде интровертни.


Лъв – Интересни възможности идват в живота ви, за да можете да реализирате това, което имате предвид, и ще имате необходимата сила да го осъществите. Защитавайте интересите си и не позволявайте на другите да се възползват от вашите усилия.

Дева – Този път ще бъдете решителни и ще се справите сами с всякакви неприятности. Настройте се на положителна вълна - звездите ще ви дадат положителни преживявания. Вашият любовен живот ще бъде пълен със страст, но не се поддавайте на илюзии.

Везни – Оставете съдбата да ръководи стъпките ви. Не планирайте да решавате сложни проблеми днес. Може да ви хрумне неочаквана идея, която да ви накара да промените плановете си за бъдещето.

Скорпион – Днес денят няма да мине точно както сте планирали. Пазете се от измама – има вероятност другите да се опитат да скрият или представят нещо съвсем различно от това, което всъщност е.

Стрелец – Днес сами ще се справите с всички неприятности, ако не разчитате твърде много на случайността и добрата комбинация от обстоятелства. Не си позволявайте да сте мързеливи - звездите ви обещават светъл и интересен ден, изпълнен със събития и впечатления.

Козирог – Труден и непредсказуем ден по всякакъв начин, особено в любовта. Страховете и съмненията могат да ви развалят настроението ви. Не насрочвайте важни срещи, малка е вероятността да преминат добре, както очаквате.

Водолей – Луната ще премахне несигурността и тъгата от вас. Време е да забравите конфликтите и да започнете от нулата. Ще се почувствате пълноценни и щастливи и няма да се налага да давате обяснения.

Риби – Труден ден за новите начинания. Не бързайте - не всичко ще се окаже това, което изглежда на пръв поглед. Починете си и се отпуснете. Нещо неочаквано ще ви възвърне усмивката.