Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Дълго пътуване за Везните, интересни запознанства за Стрелеца

Овен – Сега ситуацията е доста сложна, трудно ви е да разберете какво се случва. За да не направите грешки, не предприемайте решителни действия. Изчакайте малко, огледайте се, правете заключения.

Телец – Днес почти всяка спорна, трудна или конфликтна ситуация може да се обърне във ваша полза. Оставете се на потока на времето и приемайте философски нещата. Като приемете всичко такова, каквото е, ще можете да намерите щастие и вътрешна свобода във всяка ситуация.

Близнаци – Днес обстоятелствата могат да изискват от вас да бъдете решителни и честни. Признайте, че сте объркани от някакъв въпрос и най-доброто решение е да се върнете там, откъдето сте започнали, за да търсите нови начини.

Рак – Когато вземате решения, разчитайте само на себе си и като направите крачка напред, не забравяйте да погледнете назад към преживяното в миналото. Бъдете особено внимателни в отношенията с другите.

Лъв – Време е да се премине от думи към действия, но нека действията ви бъдат предпазливи, а думите - дипломатични. Внимателно обмисляйте всяка стъпка, привличайте съюзници на ваша страна.

Дева – Не бързайте, не форсирайте нещата, нека всичко да се случва естествено и по реда си. Бъдете внимателни: желанието за ускоряване на хода на делата е опасно! Сега не е време да изразявате мнението си на глас.

Везни – Сега сте само в началото на дълго пътуване, но всяка стъпка постепенно ще ви доближи до целта. На този етап ще се нуждаете от способността да се въздържате, но наградата си заслужава: желаното от вас ще се изпълни, макар и с времето.

Скорпион – Не вземайте решения въз основа на предположенията си. Това е период, в който трябва да покажете зрялост. Отношенията с близките могат да се развият напрегнато, да възникнат спорове, трудно е да се намери общ език.

Стрелец – Под покрива на вашия дом може да настъпи известно объркване. Бъдете честни и открити в отношенията си. Не се изключват необичайни срещи, интересни познанства, ако пътувате.

Козирог – През деня ще трябва да си спомните поговорката: "Колкото хора, толкова мнения". По най-незначителни и обикновени въпроси, може да възникнат разногласия и дори сблъсъци с хората около вас.

Водолей – Изключете телефона, излезте от виртуалния свят и влезте в реалния. Отидете на кафе с приятели. Денят е подходящ за разходки и пътувания. Полезно е да промените обстановката, да посетите някои нови места.

Риби – Мистерията е секси, така че спрете да споделяте с всички онова, което се случва в живота ви. Ретроградното движение на тайнствения Нептун във вашия знак напомня, че не е интересно да сте като отворена книга.