Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Емоции заливат Раците, Водолеите да помислят за почивка

Негативната енергия е толкова силна, че малцина ще успеят да се справят. Хората сега са по-уязвими във всяко отношение. Добре е да се ограничи общуването, споровете, да избягвате изясняване на отношения и други въпроси.

Овен – За мнозина денят ще е сложен. Някои задачи може да се окажат доста трудни за изпълнение. Ще сте лесно раздразнителни и твърде категорични в изказванията си, което може да бъде повод за неприятности в общуването ви.

Телец – Денят носи нестабилност в настроението. Не позволявайте противоречията в отношенията да доведат до сериозни проблеми. Преди да кажете или направите нещо, първо помислете как ще възприемат думите и постъпките ви вашите близки или партньора ви.

Близнаци – Днес е възможно да забележите, че сте по-бавни и мудни от обикновено и че мислите ви често прескачат от едно място до друго. Бъдете предпазливи и внимателни, всеки си има своите мързеливи и кофти дни.


Рак – Потиснати емоции могат да изплуват на повърхността и да ескалират. Ще бъдете по-чувствителни от обикновено, поради което е възможно да приемате думите на околните по-навътре или да се разгневите за неща, които не бихте забелязали при нормални обстоятелства.

Лъв – В партньорските отношения може да настъпи леко неразбирателство помежду ви. Ако сте отстъпчиви и готови на компромиси, нещата бързо ще се оправят. Днес не си струва да предприемате нищо важно.

Дева – Днешните планетарни влияния са твърде противоречиви, което може да направи напрегната обстановката. Възможно е да се появят неочаквани пречки, но не насилвайте събитията. Обърнете внимание върху финансовата страна на нещата.

Везни – Денят е труден и как ще премине зависи до известна степен от това дали ще успеете да се справите с емоциите си. Днес е по-добре да се избягва да изяснявате взаимоотношения, сериозните разговори, дискутиране и други форми на близък вербален контакт.


Скорпион – Днес е наложително да проявите повече търпение. Хората около вас може да ви провокират с постъпките и думите си. Въздържайте се да реагирате, изчакайте, докато се успокои обстановката. В личния ви живот също могат да възникнат неочаквани проблеми.

Стрелец – Плановете, които сте си набелязали, по-вероятно няма да успеете да реализирате. Опитайте се да се проявите като добри стратези. Не насилвайте събитията, оставете ги да следват естественият си ритъм и бъдете уверени, че всичко ще се нареди както трябва.

Козирог – не е много ползотворен и не предразполага към активност, затова не се напъвайте да свършите всичко. Необходимо е да се действа предпазливо, като се старайте да не предизвиквате негативна реакция от страна на околните.


Водолей – Ако околните ви дразнят днес, не бързайте да реагирате емоционално. Поемете дълбоко въздух и се опитайте да погледнете ситуацията от другата гледна точка. Вечерта отделете повече време за възстановяване и почивка.

Риби
– Днес не се нагърбвайте с поемането на допълнителни отговорности и задачи. Ще възникнат причини, които ще предизвикат вашата нервност и раздразнителност. Избягвайте да влизате в пререкания с хората около вас дори да има противоречия.