Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Емоционален ден за Близнаците. Козирози, време е за романтика

Овен – Вашето партньорство днес е белязано от напрежение. В най-обикновените ситуации възникват ненужни недоразумения и конфликти, оставяйки двамата с партньора ви дисбалансирани. Това създава тенденция да избягвате партньора си, което със сигурност не е оптимално решение.

Телец – Днес сте истинска загадка за партньора си. В рамките на много кратко време ще променяте настроението си и веднага ще имате различно мнение от предишното. Не бива да се изненадвате, ако вашият партньор се дистанцира от вас обезпокоен.

Близнаци – Днес сте емоционален вихър. За съжаление вашите емоции контролират вас, а не вие тях. В личния си живот се чувствате сякаш ходите по минно поле. Една грешна стъпка - и ще последва огромен срив. Не винете себе си за всичко, другите понякога също грешат.

Рак – Въпреки че има много неща, които могат да ви вълнуват, трябва да се концентрирате върху най-важното. Денят предлага много стимули за вашето партньорство. Нека партньорът ви отново почувства колко е важен за вас.


Лъв – Вашето партньорство със сигурност е виждало и по-добри дни. Във всеки случай днес ще има понякога конфликти, които ще напрегнат ума ви. Може би малко валериан или маточина ще ви помогнат да успокоите вътрешното напрежение. Но не забравяйте, че конфликтът винаги има две страни. Вашият партньор също трябва да допринесе за решението.

Дева – След като завършите ежедневните си ангажименти, трябва да се опитате да постигнете вътрешно спокойствие. Потопете се в себе си и се отдайте на почивка. Създайте съзерцателна атмосфера с приглушено осветление, ароматни масла или медитативна музика. По този начин ще забравите светската суматоха и ще можете да намерите дълбока релаксация и прозрение.

Везни – В момента не всичко върви хармонично във вашето партньорство. Но опитайте се да реагирате спокойно и тактично в разгорещени спорове. Ако имате търпението да не поставяте себе си и желанията си над тези на партньора си, то след като отмине малката буря, партньорството ви ще излезе укрепено и пречистено.

Скорпион – Чувствате се в добра физическа форма и изпитвате желание за действие. Необвързаните от вас трябва да отхвърлят всички съмнения и притеснения зад борда точно сега. Излезте навън! Не се страхувайте да говорите с някого или да приемете покана.

Стрелец – Днес ще сте изправени пред съвсем нов и неочакван тест. Ако останете внимателни и търпеливи в действията си, ще можете да избегнете по-големи проблеми. Талантът ви за импровизация може да ви извади от това положение.

Козирог – Покажете на партньора си колко е важен за вас. Помислете за многото положителни неща, които сте споделили заедно и оставете настрана другите аргументи и проблеми. Така ще получите топъл и любящ отговор на вашите усилия, защото той/тя в момента не иска нищо повече от вашата доверчива близост и обич. Какво ще кажете за една романтична вечеря на свещи?

Водолей – Днес шансовете за флирт са доста лоши, защото изглежда никой не ви обръща нужното внимание и ако го направи, това може да не е достатъчно за вас. Можете по-добре да обсъдите вашите дела с приятелите си, защото те могат да ги видят от по-голямо разстояние.

Риби – Изглежда семейството ви днес не ви дава обичайната подкрепа, но от време на време има готов критичен коментар. Но не влизайте направо в опозиция, просто слушайте какво имат да ви кажат, защото може би възраженията са отчасти оправдани.