Ето го най-точният седмичен хороскоп

19 октомври 2020 | 06:57
3163
0
Pixabay
0Астро-аспекти:

На 19 октомври

Ретрограден Марс в квадратура с Юпитер – засилва амбициите, желанието за утвърждение, да се докаже собственото превъзходство, а липсата на умереност ще пречи на правилната оценка на обстоятелствата.

Венера в тригон с Юпитер - позитивен и оптимистичен аспект, успешно решение на проблемите.

На 20 октомври Ретрограден Меркурий в опозиция на Уран

На 21 октомври Венера в тригон с Плутон – засилва сексуалността, може да доведе до емоционално прегряване.

На 23 октомври Слънцето преминава в знак Скорпион

На 24 октомври Венера в тригон със Сатурн – благоприятно за общуване с по-възрастни, по-висшестоящи.

На 25 октомври Слънцето в съвпад с Меркурий

Луната се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей


Благоприятни дни за подстригване – 19 (до 10:48ч), 20 (след 12:05ч), 21, 22, 23 (до 15:02ч), 24 ( след 15:42ч), 25 ( до 15:15ч) октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата – 19, 20, 21 (до 13:14ч), 22 (след 14:13ч), 23 (до 15:02ч), 24 (след 15:42ч), 25 (до 15:15ч) октомври


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

19.10. 00:44 - 19.10. 07:44
21.10. 06:39 - 21.10. 09:45
23.10. 07:36 - 23.10. 15:18
25.10. 00:55 - 25.10. 23:19

Овен – Тази седмица сте в добро настроение. Марс ви приветства и постигате добър напредък във вашите проекти. Има време да направите и нещо добро за себе си. Това е период на физическа активност. Трудно можете да седите на едно място, определено трябва нещо да правите, независимо какво. Обстоятелствата събуждат във вас състезателен дух, понякога агресивност. Във вас се събужда също вътрешното дете, което се интересува от всичко и което иска да „опита всичко“. Понякога ставате прекалено импулсивни, небрежни, арогантни, способни на рисковани действия, често неоправдани. Внимавайте да не надцените силите си.

Благоприятни дни – 19, 20, 24, 25
Бъдете внимателни – 21, 22


Телец – Марс в 12-я ви дом ви кара да действате в подчинение на подсъзнателните си импулси. Често самите вие не можете да определите истинските мотиви на своите действия и сте склонни да действате не директно, а тайно, заобикаляйки нещата. Не винаги ще ви е лесно да реализирате всичките си планове и идеи, но по принцип със значителна отдаденост и постоянство е възможно. Може би ще се наложи да посетите болница, старчески дом или друга благотворителна институция заради някое лице, близък човек. Що се отнася до работата, ще бъдете склонни да се борите уверено за своите права и за всичко, което считате за морално и правилно.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете внимателни – 24, 25


Близнаци – Започвате тази седмица в добро настроение и в дух на оптимизъм. Дължите това на Марс, който е в секстил към вашето рождено Слънце. Някои от амбициозните ви планове започват да се сбъдват. Може да имате общи дела с приятели, да ги включите в изпълнението на своите идеи. Също така не е изключено евентуално предателство на приятели или други неприятности заради тях. Склонни сте да вземате прибързани решения. Внимавайте, ако се впускате в тайна връзка или приключение с някой от колегите или началниците си, не си позволявайте твърде много очаквания и не поставяйте емоциите на преден план.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 19, 20


Рак – Почти цялата ви енергия в този момент е насочена към работа и постигане на лични цели. Можете да постигнете много и то добри резултати. Марс, преминавайки през 10-я ви дом, ви прави по-смели, решителни и целенасочени. Пазете се да не влизате в конфликт с шефове, други хора от социалната стълбица или правораздаващите органи. Тази седмица трябва да проявите разумна предпазливост. Ще се справите добре, но някои нюанси ще изискват помощта на близките. Не бива да я пренебрегвате, защото това до голяма степен ще помогне за решаването на трудни ситуации. В живота ви идват хора, които могат да ви вълнуват и вдъхновяват.

Благоприятни дни – неутрални
Бъдете внимателни – 21, 22

Лъв – Очаквайте доста интензивен период до сряда следобед. Още в понеделник ще има промени около вас и те ще създадат усещане за вълнение и ще нарушат ежедневието ви. Очакват ви различни взаимодействия, някои от които ще предизвикат безпокойство, нервност и напрежение. През седмицата са възможни проблеми с чужденци, конфликти с учители, проблеми с полагане на изпити. Има реална опасност при пътуване, скандали по пътя, проблеми или наранявания извън дома. Вероятно ще намалее енергията ви и бързо ще се уморявате, което означава, че имате нужда от повече почивка, в идеалния случай - вземете си кратка ваканция, прекарайте я тихо и спокойно. Ако това не е възможно, редувайте периоди на активност и релаксация.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – Бъдете предпазливи, периодът може да бъде труден и стресиращ. Приливът на енергия може да се увеличи. Рискът от инциденти също. В сряда си спомнете поговорката „Любопитството уби котката“ и се опитайте да не се замесвате в чужди работи. Не бива да пазарувате в събота, можете да си купите много ненужни неща. В неделя не се измъчвайте с домакински задължения, по-добре е да намерите време за почивка, да си позволите да бъдете мързеливи, да полежите на дивана. Прекарайте малко време с приятели, те могат да ви помогнат да се чувствате по-уверени и по-спокойни. Сексуалният потенциал се увеличава рязко, трудно ще е да сдържате импулсите си, лесно ще се съблазнявате.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете внимателни – 19, 20


Везни – През седмицата ще ви вълнуват въпроси, свързани с партньорството, всякакви отношения или сътрудничество. Изостря се съперничеството. Враговете и конкурентите могат да се активират и да причинят много неприятности. Може да се изправите срещу агресия, опозиция и различни обвинения срещу вас. Тези дни ще ви зарадват с нови възможности, които ще променят хода на събитията в посоката, от която се нуждаете. Бъдете по-инициативни и креативни в работата. Постарайте се да отделите повече време и внимание на любимия човек, той се нуждае от него. Колкото по-хармонични са отношенията ви, толкова повече шансове имате двамата за сериозен успех в различни области на живота, защото любовта вдъхновява.

Благоприятни дни – 19, 20, 24, 25
Бъдете внимателни – 21, 22

Скорпион – През седмицата ще се увеличи активността ви. Ще имате достатъчно сила, енергия. Основното нещо сега е да не прекалявате. Препоръчително е да обърнете внимание на малките неща и да не изпускате нищо от погледа си. Това отношение ще помогне да се избегнат излишни грешки. През този период е важно да не пренебрегвате здравето си и да укрепвате имунната система. Съвсем не са изключени настинки и вирусни заболявания. Възможно е спешна хирургическа интервенция, например във връзка с травма или остър апендицит.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец – Тази седмица, поне до четвъртък, ще обръщате повече внимание на междуличностните отношения, сътрудничеството с други хора или споделянето на любовта със специален човек. Хората ще ви възприемат като мистериозна личност, която е много харизматична и многостранна. Партньорът ви ще осигури необходимата емоционална подкрепа. Мнозина от вас се намират на кръстопът и преди да вземете окончателно решение, ще трябва да анализирате много неща в личния си живот. Въздържайте се от празни мечтания и се опитайте да се посветите изцяло на това, върху което работите в дадения момент и ясно разделете личния от професионалния живот.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 19, 20


Козирог – Марс повишава интелектуалната ви активност, прави ви по-динамични, кара ви да се движите много, да правите няколко неща наведнъж. Активно използвате старите си връзки и намирате нови. В следствие на това може да се чувствате малко уморени. Добре е да посветите тази седмица на възстановяване на силите - физически и психологически. Звездите казват, че имате нужда от почивка - в тишина и спокойствие. Избягвайте стреса, както и разни събирания с много хора. Чудесно би било да вземете отпуска и да отидете някъде.

Благоприятни дни – неутрални
Бъдете внимателни – 21, 22


Водолей – Седмицата ще бъде стабилна както в емоционално, така и във финансово отношение. В работата всичко ще се получава по най-добрия възможен начин, но бъдете точни и последователни. Може да възникне ситуация, когато трябва да носите отговорност не само за себе си, но и за другите. Препоръчително е да не носите големи суми със себе си. Независимо от всички задължения и вероятно нови предизвикателства или отговорности, тази седмица акцентът ще бъде върху любовната област. Не бива да се пренебрегва фактът, че ще бъдете привлекателни за хората от противоположния пол.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете внимателни – 24, 25


Риби
– През тази седмица ще преобладава спокойна атмосфера. Ще можете да си вършите работата без проблеми и ще имате достатъчно време за общуване и забавление. Внимавайте за парите си, може да ги загубите по своя вина. Бързите решения, импулсивните действия, желание да изпреварите конкурентите, да покажете своите умения обикновено имат лош ефект върху финансите. Може безразсъдно да харчите пари, да си купите нещо, което ви харесва, но не е толкова необходимо. Едно кратко пътуване през уикенда ще ви обогати с впечатления и ще ви ободри. Излизайте по-често сред природата, разхождайте се в парка или дори правете упражнения на чист въздух.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете внимателни – 19, 20

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.