Ето го най-точният седмичен хороскоп

15 август 2022 | 07:33
9848
3
Инстаграм, Unsplash
3

Вижте какво ви очаква в периода 15-21 август.


Астро-аспекти


На 16 август Меркурий тригон с Уран
На 18 август Венера тригон с Юпитер
На 20 август Марс преминава в знак Близнаци
На 21 август Меркурий опозиция на Нептун


Луна през седмицата се движи през знаците – Овен, Телец и Близнаци


Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 15, 17, 18 и 21 август
На 19-ти август може само подравняване, бритон, не се подстригвайте много късо.

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 15, 16, 19, 20 и 21 август


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

16.08. 23:19 - 17.08. 05:23
19.08. 14:07 - 19.08. 15:07


Овен – През тази седмица ще се занимавате повече с въпроси, които касаят ежедневието ви, както и някои професионални дела. Приемете положителна нагласа пред трудностите, бъдете разумни и рационални, всичко ще бъде наред преди края на периода. Носите се от благотворните ветрове във финансово отношение. Вашата интуиция ви води по пътя на любовта. Нищо не може да бъде по-хубаво от това да се забавлявате и да се наслаждавате на моментите за почивка. Ще имате добри дни и ще бъдете сияещи.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 15, 16


Телец – Началото на седмицата ще изглежда трудно, но все още не сте казали последната си дума. Губите ентусиазма си и това се случва на всеки. Оптимизирайте, правете иновации, развивайте се, не спирайте. Очакват ви необуздани моменти и можете сами да компрометирате най-щастливите ви постижения, ако не се научите да се адаптирате към обстоятелствата. Въпреки че ситуацията не е толкова сложна, финансовото напрежение продължава. Ще трябва да положите повече усилия, за да обърнете нещата. Останете фокусирани върху целта си и не се отказвайте.

Благоприятни дни – 15
Бъдете внимателни – 17, 18


Близнаци –Вашият вроден вкус към разнообразието и свободата ви кани да преосмислите бъдещето си и да определите социалните си приоритети. Не можете да направите нищо срещу небесните сили. Най-доброто нещо е да приемате нещата леко и да се възползвате от възможностите, които със сигурност ще се появят, независимо дали във вашия емоционален или професионален живот. Тази седмица може да изведе на преден план спомени от минали отношения и това може да е повод за възстановяване на връзката с човек, от когото сте се дистанцирали.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете внимателни – 20, 21


Рак –Тази седмица няма да скучаете, тъй като има толкова много области за изследване и нови неща за откриване. Небето отприщва своя потенциал и сякаш нищо не може да го спре. Вслушвайте се в интуицията си, защото тя ще ви помогне да се възползвате от правилните възможности. Финансовото ви положение ще бъде спокойно. Можете да се възползвате от този период, за да увеличите приходите си. Фактът, че ви се доверяват, оценяват и хвалят ви дава комфорт и спокойствие. Не пренебрегвайте малките неща, които ви зареждат с радост и оптимизъм всеки ден.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни – 15, 16


Лъв – Тази седмица ще бъдете много комуникативни. Ако сте необвързани, звездите ще ви закрилят и ще ви насърчат да умножите завоеванията си или да докажете силата си на съблазняване. Започвате много добър период за разрешаване на въпроси, свързани с финансовия сектор. Нещата изглежда, че ще започнат да се нареждат. Доброто разбирателство, което ще съществува тези дни между вас и партньора/ката ви, ще помогне значително за уреждане на битови проблеми, което ще играе много важна роля за настроението ви.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21
Бъдете внимателни – 17, 18


Дева – Тази седмица ще бъде много полезна по отношение на комуникация, пътуване и връзки с обществеността. В отношенията с другите постигате значителен социален напредък. За да наклоните везните във ваша полза и да възвърнете стабилността на финансите си, изберете по-прост начин на живот. Ако сте необвързани, е възможно да направите ново запознанство чрез хора от по-широкото ви обкръжение или по време на социално задължение. Новите предизвикателства ще отнемат по-голямата част от вашата енергия.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни –20, 21

Везни – Вие блестите с хармонична енергия и тази жизненост насърчава общото ви развитие, вашите инициативи и проекти. Тази седмица носи ново начало на нещо, може да сте в челните редици на невероятен проект или повече от изгодно партньорство. Ако сте обвързани, вашият приоритет ще бъде да поставите другия в центъра на вниманието си и това ще ви накара да се почувствате по-добре. Излезте от рутината и правете нещо ново всеки ден. Отидете на шопинг, на масаж и спа процедури и се погрижете повече за себе си, отколкото за дома или семейството си.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 15, 16


Скорпион – Небето ви подтиква към действие и ви дава необходимата динамика и дързост, за да осъществите плановете си. Не пренебрегвайте почивките. Тази седмица ще започне нов период за вас, който ще бъде съпътстван от срещи, контакти, пътувания, разговори и най-вероятно нови споразумения. Вашият магнетизъм, подсилен от звездите, ще ви донесе успех с вашите ухажори. Необходима е малко сдържаност, защото могат да възникнат изкушения, особено ако се опитвате да компенсирате някакво разочарование.

Благоприятни дни – 15
Бъдете внимателни – 17, 18


Стрелец – Вие сте хиперактивни, предприемчиви, бъдете концентрирани и всичко ще бъде наред! Вие поемате контрола, решавате да не го пускате, дори ако възникне напрежение. Ако сте безработни или недоволни от работата си, трябва да помислите за радикална промяна или дори да направите нещо друго. Търсете своя баланс. Тази седмица ще пилеете парите си за дреболии, което няма да е много мъдро. Звездите ще се погрижат за вашите любови и ще увеличат възможностите за завладяване.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете внимателни – 20, 21


Козирог – Тази седмица ще усетите вятърът на обновлението, който духа във ваша полза. Ще почувствате нужда да отделите повече време на приятелите си, на общуването си с тях и на някои колективни дейности. Вашата комуникативна нагласа ще бъде много полезна за развитието на ново познанство, което е привлякло интереса ви. За необвързаните ще има добри възможности за флирт. Ако сте във връзка, романтичното настроение ще допринесе много за стоплянето на чувствата между вас и партньора ви.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни – 15, 16


Водолей – Вашият професионален възход няма да се забави. Тази седмица е ваша и ще успеете във всичко, което предприемете. Вашите умения ще бъдат признати, а самочувствието ви ще бъде непоклатимо. Ако искате, можете да имате всичко. Пред другите вашето добро настроение и светло лице ще ви спечелят точки: никога не пропускате повод да съблазнявате! Като цяло ще имате много енергия, така че ще се отдадете на всичко, което означава нещо за вас. Ще можете да откриете нови удоволствия в този период.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21
Бъдете внимателни – 17, 18


Риби – Имате много работа и е вероятно да се почувствате малко претоварени. С готовност поемате нови отговорности, поемате ангажименти, развивате своята самодисциплина и решенията се появяват, докато работите по проблемите си. Това е страхотна възможност за нежно съзряване. Не се притеснявайте за маловажни подробности! Удоволствието ще е на ваше разположение, консумирайте го без мярка. Ако сте необвързани, не позволявайте на импулсивните чувства да ви водят до рисковани ходове в емоционалното поле.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни –20, 21

Коментари

3 Бивш от МВР
  15 август 2022 | 08:03 отговор
 

Астролог, но иначе хубавицата Надка е надградила с по луксозно семейно ложе и имение, с нов тъпкач и разбира се, че с поне , още едно чаве..

 
 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 08:04

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 08:05

Че нещо прасето, че на същинско прасе е заприличала и хубавицата Надка го играе на принципа, че престъпника вика дръжте престъпника.

 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 08:16

Астрролг, че гледай клипо, че виж на хубавицата Надка ръцете, че са като на щангист от най тежка категория, че оно и на тези щангисти не са чак с такива дебели ръце.

2 Бивш от МВР
  15 август 2022 | 07:57 отговор
 

!! Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...!!

 
 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 07:58

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра,? !!! Че за славата на наша надка дойчева че она и без това стрлада от мания за величие.

 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 07:58

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 08:01

Астролог, че хубавицата Надка е бивш служител от хенди тел.

1 Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
  15 август 2022 | 07:53 отговор
 

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
15 август 2022 | 07:54

!! Профилът е на частно лице. Поради зловредни действия и използване на личните ми данни със цел вреда от некоректни ,,жени,,в обявите нямам телефонен номер. !!

 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 07:56

Че може и да не става на въпрос за същата че за хубавицата Надка? Че едно време "яворкате" или Катя по тела ми бе приказвала за надежда дойчева ама вече е без тире в името , а тогава бе още с тире , че хубавицата Надка била много гадна и много злобна и че умеела да манипулира хора.

 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 08:00

Астролог, че вече разбра ли как се намират лични данни, чрез мобилен номер !!!

Добави Коментар

Най-четени