Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ето го най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво са ви подготвили звездите от 22 до 28 август.

Астро-аспекти


На 23 август Меркурий тригон с Плутон
На 23 август Слънцето преминава в знак Дева
На 24 август Уран преминава в ретроградност
На 26 август Меркурий преминава в знак Везни
На 27 август Венера в квадратура с Уран
На 27 август Слънце в квадратура с Марс
На 27 август Новолуние в знак Дева в 11:18ч
На 28 август Венера в опозиция със Сатурн



Луна през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв и Дева


Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –24, 26, 28 август


Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –23, 24, 28 август


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

24.08. 12:41 - 24.08. 16:10
26.08. 09:56 - 27.08. 03:26


Овен –Тази седмица Слънцето навлиза в знака Дева и засилва амбициите ви. Началото на седмицата носи много активност, особено по отношение на комуникацията и важни бизнес срещи. Чувствате, че имате много сила и сте способни да изпълнявате огромни задачи. Уран започва своя ретрограден курс, което ви подтиква да преразгледате финансовото си състояние. Сега ще имате време да помислите и за нови източници на доходи. Ако не сте достатъчно внимателни, можете да попаднете в опасни ситуации...

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –22, 23

Телец – Вашата карта показва, че някой се намесва в живота ви, което ви притеснява и смятате, че трябва да маркирате границите си по-добре. Ограничаването на разходите е предизвикателство за вас, тъй като енергията на Марс лесно се отклонява от интересни, но в крайна сметка ненужни покупки. От една страна имате много възможности, а от друга никога не успявате да се организирате по правилния начин. Някои неща ще получат положително развитие. Новолунието в Дева може да ви донесе нова любов...

Благоприятни дни – 22, 23, 27, 28
Бъдете внимателни –25, 26


Близнаци – Тази седмица сте засегнати от много различни влияния. Благодарение на Марс във вашия знак енергията ви нараства, което не ви позволява много време за почивка. Вашата увереност и харизма се повишават – но също така и вашата неспокойност и непостоянство също се увеличават. Следва безгрижен период в живота ви, когато най-накрая ще се почувствате освободени от потискащи тежести, което се отразява добре на настроението ви. Развлеченията играят важна роля. Открийте радостите от обществения живот.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 27, 28



Рак – Вашата духовна природа се активира и вие търсите духовни истини. Добър момент е да разширите своите духовни преживявания. Бъдете отворени и не се страхувайте да експериментирате, да опитвате нови неща или да се срещате с нови хора. Не се изненадвайте, ако хората около вас се променят, но това е следствие от промените, които настъпват в душата ви. В същото време можете да създадете много интересни запознанства през следващите няколко дни. Планетарните аспекти ви затрудняват като цяло в областта на здравето, така че трябва да положите усилия и да бъдете умерени във всичко. Погрижете се за почивка и качествен сън.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни –22, 23


Лъв – Предстоящата седмица започва бурно за мнозина представители на знака. В деловата сфера нещата няма да вървят много лесно. Може да имате финансова загуба, затруднение, пречка, нещо, за което сте забравили или не сте разчели правилно. Планетите сега ви тласкат да намерите пътя, който е наистина ваш, където можете да използвате своята креативност. Ако слушате интуицията си, със сигурност ще вземете правилното решение. Трябва да преодолеете определени бариери и нерви, които ви пречат да бъдете щастливи с някого.

Благоприятни дни – 22, 28
Бъдете внимателни – 24, 24


Дева – Сега е моментът да усъвършенствате и развиете своите лидерски умения, за да можете да блеснете сред първите. Това е добър момент да промените кариерата си, ако искате, тъй като Марс ви дава увереност и сте готови за големи промени. Хубаво е да изглеждате пъргави, но ударите с лакти не са особено привлекателни...Благодарение на новолунието във вашия знак, нови възможности могат да навлязат в живота ви, ако сте достатъчно отворени към тях. Сега е много важно да се отървете от всичко старо, за да привлечете нещо ново.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни – 27, 28

Везни – Хороскопът ви показва дебнеща опасност: някой иска да вземе нещо от вас или се опитва да се домогне до нещо, било то позиция или партньор, които са ваши. Има събития и обрати в живота ви, които се контролират от съдбата и вселената и на които не можете да повлияете. Ваше е обаче решението как ще реагирате на тях. За необвързаните може да се очаква нова любов, която напълно ще преобърне живота ви с главата надолу. Благоприятни възможности ще дадат криле на въображението ви.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –22, 23


Скорпион – Слушайте внимателно какво иска да ви каже някой, защото тази седмица съдбата ви е подготвила важен съвет. Звездите ви съветват да се освободите от страховете и задръжките си. Така ще имате възможност да откриете ново приключение, което ще ви извади от рутината на обикновеното ежедневие. Вашите страхове в любовта нямат солидна основа или оправдание. Трябва да се съсредоточите повече върху красотата на настоящата ви връзка, защото може да пропуснете ценни и красиви моменти, докато се тревожите за неща, които дори не съществуват.

Благоприятни дни – 22, 23, 27, 28
Бъдете внимателни –25, 26


Стрелец – Тази седмица може да донесе промени, които може да не са много привлекателни за вас. Имайте предвид обаче, че промяната не е нещо, от което да се страхувате. Вашето чувство трябва да ви помогне да определите посоката на живота си. Ако смятате, че предстоящите промени не са подходящи, забравете за тях. Трябва да направите крачка напред, но само в посоката, която е благоприятна за вас. Важно е да избягвате конфликтите, за да не събудите лошата енергия на Марс. Особено важно е да сте спокойни след 24 август, когато Уран става ретрограден. По отношение на здравето е време да бъдете предпазливи.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 27, 28


Козирог – Седмицата е идеалното време да се отпуснете и да разрешите собствените си вътрешни конфликти със себе си. Съсредоточете се върху нещата, които ви притесняват и най-накрая се опитайте да ги разрешите. Това ще ви освободи значително. Ако търсите работа, сега е подходящият момент да кандидатствате. Бъдете малко по-търпеливи, много скоро някои ситуации трябва да доведат до някои по-конкретни и благоприятни действия. Необвързаните от вас могат да срещнат интересен човек, който ще предизвика куп емоции у вас.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни –22, 23


Водолей – През този период ще има моменти, в които ще трябва да действате индивидуално и самостоятелно. Ще създадете хармонична атмосфера в дома си или със сигурност трябва да се опитате да го направите. Вашият инстинкт за баланс ще ви води напред тази седмица и ще заздрави семейните ви връзки. Доверете се на чувствата и интуицията си, но винаги се допитвайте до ума си. На свободните представители на този знак определено няма да им липсват любовни възможности. Представителите на противоположния пол ви атакуват от всички страни, а вие се отпуснете и се забавлявайте. Не се спирайте на старите любови.

Благоприятни дни – 22, 28
Бъдете внимателни – 24, 24


Риби – Може би ви очакват моменти на емоционално предизвикателство, но трябва да ги преодолеете. До голяма степен ще зависи от отношението ви към другите. Запазете хладнокръвие във всяко отношение. Ако сте необвързани, препоръчително е да отделите повече време за грижа за себе си. Нуждаете се от почивка, но и от повече физически дейности и обкръжение от позитивни хора. Това е страхотно време да излезете с приятели, да се разхождате, да правите каквото и да, за да се забавлявате.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни – 27, 28