Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ето го най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво са ви подготвили звездите в периода 20-26 март.


Астро-аспекти

На 20 март Слънцето секстил Плутон
На 20 март Слънцето преминава в Овен (пролетно равноденствие)
На 21 март Новолуние в Овен (19:24ч)
На 23 март Плутон преминава във Водолей
На 25 март Марс преминава в знак Рак


Луната през седмицата се движи през знаците – Риби, Овен, Телец, Близнаци

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –22, 23, 25 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –22, 23, 24, 25 март


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

21.03. 17:59 - 21.03. 18:02
23.03. 19:14 - 23.03. 20:43
25.03. 18:20 - 26.03. 02:43


Овен – С новолунието през тази седмица, което активира първия ви дом на личното аз, получавате неограничените, безкрайни възможности на Вселената и вашето бъдеще. Използвайте това време, за да промените всичко, което искате, всичко ненужно и което ви дърпа назад. Очаква ви светло ново бъдеще, ако сте достатъчно смели и инициативни, за да го мечтаете, да го проявите, да го повярвате и след това да бъдете. Ако имате желание да се развивате в нова област, да отворите собствен бизнес или да получите престижна позиция, време е да направите крачка към мечтата си.

Благоприятни дни – 26
Бъдете внимателни – 22, 23


Телец – Идващото новолуние тази седмица, което е във вашия дванадесети дом, ви предлага големи лечебни вибрации – и ново начало за вашето ментално, емоционално и духовно здраве. То ще ви помогне да привлечете в живота си това, от което се нуждаете. Започнете с това да бъдете по-добри към себе си, като се свържете отново с частите от себе си, които сте пренебрегнали или критикували. По-добре е да се въздържате от големи разходи, особено жените трябва да бъдат по-внимателни.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 24, 25


Близнаци
– Тази седмица може да откриете, че сте готови да се издигнете и да влезете в светлината на прожекторите, както и да заемете подобна на лидер позиция във вашия социален и приятелски кръг. Очакването на щастливи промени ще ви се върти в главата. Ставате прекалено чувствителни към въздействието на всякакви външни фактори. Разходките на чист въздух, йога, медитация ще ви помогнат да постигнете състояние на хармония и баланс. Също толкова възможно е внезапната поява на нова и трансформираща фигура, която буквално ще промени траекторията ви.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни –20, 21


Рак
– Това Новолуние във вашия десети дом на кариерата е ключово, мощно и трансформиращо и има големи вибрации за покачване на нивото. Доскоро режимът на отшелник беше необходима почивка за вас, сега е време за нулиране. Мобилизирайте силите си. Емоционалната депресия, нервността и страхът се дължат на липса на енергия. Нестабилното емоционално състояние може да ви тласне към спонтанни покупки. Докато пазаруването може да ви помогне да се справите със стреса, нещата, които купувате, няма да издържат дълго.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25
Бъдете внимателни – 22, 23


Лъв
– Свържете се с хора от различни сфери на живота, пътувайте на различни места и изучавайте нови неща. Инициирайте нещо, което винаги сте искали да опитате, защото идващото новолуние може да сбъдне мечтите ви. Най-добрият начин да преодолеете трудна ситуация, в която може да попаднете, е да оставите нещата да се наредят сами. Периодът, който ви предстои е изключително благоприятен в любовен план. Новите връзки, както и старите, ще бъдат изпълнени с емоции и любов.

Благоприятни дни – 22, 23, 26
Бъдете внимателни – 24, 25


Дева – С напредването на седмицата ще забележите значителни подобрения навсякъде. Новолунието ще ви предостави куп решения на проблемите, които имате. Малко предпазливост няма да навреди, така че ще бъде правилно да си начертаете работен план предварително. Втората половина на седмицата ще бъде по-приятна за вас. Контролирането на домашните ви дела ще бъде трудно поради липса на свободно време. Вашият партньор ще се стреми да ви насърчи да възприемете някои идеи. Хората, които искат да позволят на любовта да процъфти, могат да я срещнат на най-невероятните места.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 20, 21, 26


Везни – Тази седмица ще ви даде нов живот. Свикнали сте да отлагате нещата, но сега ще бъдете благословени с емоционален мир. Разработването на нови парични тактики ще ви бъде полезно. В дните на този период имате потенциал да започнете нова връзка, но трябва да бъдете внимателни. Необвързаните представители на знака ще бъдат завладени от силни чувства и страсти. Тук можете да очаквате всякакво развитие на събитията, от влюбване до пълно разочарование в любовта.

Благоприятни дни – 26
Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Ако ежедневните ви задължения и задачи са ви се стрували скучни и предвидими, новолунието през тази седмица може да инициира някои нови и вълнуващи промени в рутината ви. Заемайки място във вашия шести дом, вие имате огромна възможност да започнете нещо ново, което ще ви извади от коловоза. Ще се разпалят вашите амбиции. Необходимостта от доминиране нараства многократно, кара ви да действате рязко и необмислено. Внимавайте само да не прекалите с инициативите.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 24, 25


Стрелец
– Творческият застой не е забавен за никого – но за ваш късмет, вие сте на път да се освободите от вашия. Мнозина ще получат Божественото вдъхновение, от което се нуждаете, за да стартирате творческите си занимания. В каквото и да влагате енергията си, знайте, че звездите ви подкрепят в това. Слънцето в знака Овен ви дава огнен темперамент, непреклонен дух. Влиянието на Меркурий ще събуди таланта ви на стратег. Ще имате възможност да стартирате нови проекти, но трябва да внимавате за значителни опасности.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни –20, 21


Козирог – Ще можете да се приспособите към професионалния си живот успешно през първата половина на седмицата, но планирането през втората половина ще бъде трудно. Тези дни ще се освободите от всяко ненужно безпокойство или натиск, ще почувствате прилив на вдъхновение, а вашата напористост, упоритата работа и желязната хватка ще ви помогнат да придобиете водеща позиция. Друг е въпросът, доколко усилията ще бъдат оправдани. За да поддържате тонуса си, бъдете по-често на открито.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25
Бъдете внимателни – 22, 23


Водолей – С това Новолуние във вашия трети дом, се пробуждат вашето любопитство и креативност. С каквото и да решите да се занимавате, ще получите необходимото вдъхновение. Въпреки че може да откриете, че гравитирате към нови теми (или лица) на очарование, по същия начин може да откриете подновена страст към някои от любимите си теми (или лица). През седмицата се срещнете с приятели, с които обикновено прекарвате по-малко време. Ако търсите любов, това е идеалният период да срещнете някой, който може да ви заинтригува. В края на седмицата се посветете на семейството и някои семейни дела.

Благоприятни дни – 22, 23, 26
Бъдете внимателни – 24, 25



Риби
– Вашата работа или организация няма да срещне никакви пречки. Тази седмица ще инвестирате много часове в обмисляне, което ще ви помогне да се отпуснете. Когато обърнете повече внимание на себе си, нещата ще се променят. В комбинация с отлично самочувствие, ще придобиете нови убеждения и вътрешна увереност. Участвайте в това, което ви прави щастливи. Ще срещнете някой, подходящ за вашата любов, ако търсите връзка. Любовта витае във въздуха през този празничен сезон..

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 20, 21, 26