Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ето го най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво ни вещаят звездите в периода 27 март - 2 април.

Астро-аспекти

На 28 март Меркурий съвпад Юпитер
На 30 март Марс тригон Сатурн
На 30 март Венера съвпад Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 27, 31 (след 14:00ч) март; 01, 02 април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 27, 29, 30, 31 март; 1, 2 (до 16:00ч) април


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

28.03. 04:40 - 28.03. 13:23
30.03. 16:47 - 01.04. 01:32
02.04. 09:04 - 02.04. 13:58


Овен – Тази седмица ще бъде белязана от истински подем в професионалната сфера, който е резултат от упоритата ви работа в предишните периоди. Трябва да предприемете нови стъпки и да се позиционирате по по-добър начин за вашето развитие. Вашите интереси се променят. Балансирайте емоциите си тeзи дни, като дозирате тревожността и импулсивността. Време е да се вгледате повече в себе си и да разберете по-дълбоко промените, които се случват. Вярвайте в потенциала си и развивайте лидерството си разумно. От вас зависи да дадете цвета, от който се нуждае връзката ви.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.03.
Бъдете внимателни – 29, 30.03.


Телец – Това е продуктивна седмица за разрешаване на различни ситуации. Направете всичко възможно да преодолеете несигурността си и страховете, защото е време да се изправите и да действате смело, за да следвате пътуването си през живота. Марс в знака Рак, активира важни решения, които ще ви накарат да общувате по-настоятелно с хората около вас. Всичко ще зависи от емоционалната ви способност да употребите контрол върху ситуацията. Подходящо време за разширяване на кръга от познати, възстановяване на приятелски отношения.

Благоприятни дни – 29, 30.03.
Бъдете внимателни – 31.03.; 01.04.

Близнаци – Тъй като планетите работят за вас, няма да имате причина да се оплаквате. Очакват ви нови възможности, само от вас зависи дали ще ги използвате или не. Можете дори да започнете нещо съвсем ново. От началото на седмицата може да сте пълни с енергия, смело да се впуснете в осъществяването на иновативните си планове. С вас е силата на дързостта, която ви помага при всеки обрат на съдбата, дори ако предстоят невъобразими неща. Бъдете себе си, сега всичките ви силни страни могат да излязат на повърхността и да обърнат живота ви в друга посока.

Благоприятни дни – 31.03.; 01.04.
Бъдете внимателни – 27, 28.03.



Рак – Преди да говорите, трябва да преброите поне до десет, за да избегнете да кажете нещо, което не само може да нарани другите, но и да отсече клона изпод вас. Този период е изключително опасен, когато можете да се нараните не само докато шофирате, но и в дома си. Може да ви се случи нещо, което е по-добре да запазите в тайна. Това е особено вярно, когато става дума за любов. Опитайте се да преодолеете вътрешният страх и неувереността в себе си, не се страхувайте от промяната. Основното нещо е правилното приоритизиране. Звездите няма да ви изоставят и ще ви помогнат да изпълните желанията си.

Благоприятни дни – 02.04.
Бъдете внимателни –29, 30.03.


Лъв
– Необходимо е да се оптимизират работните процеси, като се отделя време само на това, което заслужава най-голямо внимание. Време е да подредите приоритетите си правилно. Може да се увлечете от гняв или да сте по-раздразнителни от обикновено, но преодолейте това. Страхът ви от промени е естествен, но ако продължите внимателно и упорито, като се фокусирате върху нови възможности, ще можете да продължите напред. За съжаление финансовите ви дела показват плачевна картина. Може да се случи така, че да не можете да разпределите парите и банковата ви сметка да е празна още в средата на месеца.

Благоприятни дни – 27, 28.03.
Бъдете внимателни –31.03.; 01.04.


Дева – Силата на пролетното Слънце може да ви даде такъв оптимизъм, че по-смело да се впуснете в лелеяните планове. Можете да постигнете всичко с постоянство. Страховете и съмненията ви сега могат да останат на заден план, но в същото време се уверете, че не отивате в другата крайност и не защитавате собствените си интереси капризно и агресивно. Можете да се свържете с хора, които ще ви бъдат от голяма полза в бъдеще. Ако направите първата стъпка в нещо тази седмица, това е достатъчно, продължете търпеливо и без да бързате, защото така можете да намалите шанса си и да направите грешка.

Благоприятни дни – 29, 30.03.
Бъдете внимателни –27, 28.03.;02.04.


Везни – Имате голяма нужда от хармония и успявате да я постигнете. Имате също идеи за радостите от живота, но знаете точно как да живеете в слънчевата страна на живота. Сигурност, спокойствие, физически удоволствия, красота и вкусна храна... Старата поговорка никога не е била по-актуална от този месец: когато съдбата затвори една врата, веднага може да отвори друга. Всичко това може да се отнася преди всичко за вашето съществуване. Неочаквана среща или новина може силно да ви развълнува. Оптимистичната гледна точка ви помага да се справите с трудностите.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.03.
Бъдете внимателни – 29, 30.03.



Скорпион
– През седмицата трябва да се довършат всички проблеми, които са започнали, но е важно да не пропуснете основното, да го отделите от незначителните факти. Свежата сила на пролетта може да ви помогне винаги да забелязвате добрата страна на нещата, колкото и неочаквана и непредвидена да е ситуацията. Връзките имат свой собствен живот, те могат да се трансформират. Можете да планирате, мечтаейки за бъдещето по такъв начин, че да можете да видите отвъд настоящия момент ограниченията, които възникват сега.

Благоприятни дни – 29, 30.03.
Бъдете внимателни – 31.03.; 01.04.


Стрелец
– През тази седмица във вас може да се освободи повече енергия от обикновено, да искрят идеи, да бликат творчески сили. Разбира се, иновациите изискват достатъчно смелост и по-малък или по-голям скок в неизвестното. Ако има промяна в отношенията ви, реагирайте честно, но не нараняващо. Нови възможности, променен дневен ред, промяна в начина на живота или възприемането на нов навик - всичко това ще бъде възможно през следващите дни и сега е моментът да се промените към по-добро.

Благоприятни дни – 31.03.; 01.04.
Бъдете внимателни – 27, 28.03.

Козирог
– През седмицата много неща могат да се обновят, променят, трансформират около вас. Вижте възможностите във всяка промяна, открийте радостта, присъща на новостите. Периодът носи възможността за пълно обновяване, сега можете безстрашно да се хвърлите в откриването на новото. Може да възникнат неочаквани ситуации, нова информация. Вашето мото: „По-малко думи – повече действия“. Новата седмица ще донесе на мнозина и нови запознанства. Ако засега сте необвързани, възможно е да намерите своята любов.

Благоприятни дни – 02.04.
Бъдете внимателни –29, 30.03.

Водолей
– Имайте смелостта да се изправите пред предизвикателствата, дори ако трябва да използвате скритите си ресурси. Сега е моментът да обновите и реализирате мечтите си, дори неочаквани събития да пресекат пътя ви. Не всеки обаче разбира шегата, така че трябва да внимавате с кого се шегувате. Общуването с приятни хора ще ви помогне да си върнете самочувствието. Може да се появи някой от вашето минало и в душата ви да избуят спомени. Важно е да спрете да търсите скрит смисъл във всичко, което се случва.

Благоприятни дни – 27, 28.03.
Бъдете внимателни –31.03.; 01.04.


Риби
– Възможността за пролетно обновяване също е отворена за вас, могат да възникнат нови и вълнуващи ситуации. Доверете се на интуицията си, опитайте се да почувствате от какво се нуждае вашият любим/а в момента. Споделената радост помага за облекчаване на напрежението. Сега е моментът да обновите и реализирате мечтите си, дори неочаквани събития да пресекат пътя ви. Имате шанс за всичко, само не се затваряйте в собствения си малък свят. Трябва спешно да се отървете от мислите, които отблъскват късмета.

Благоприятни дни – 29, 30.03.
Бъдете внимателни –27, 28.03.;02.04.