Ето го ной-точният седмичен хороскоп

16 ноември 2020 | 06:55
3982
0
Pixabay, Pexel
0

Любовни моменти за Раците, успех очаква Скорпионите.

Астро-аспектина 16 ноември Венера в квадратура с Юпитер
на 17 ноември Меркурий в опозиция на Уран
на 19 ноември Слънце в секстил със Сатурн
на 19 ноември Венера в квадратура със Сатурн
на 21 ноември Венера преминава в знак Скорпион
на 21 ноември Слънцето преминава в знак Стрелец


Луната се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.


Благоприятни дни за подстригване – 16, 18 (след 11ч), 19, 20, 21(до 13:17ч), 22 (след 14ч) ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 16, 18, 19 (до 11:50ч), 20 (след 12:40ч), 21(до 13:17ч), 22 (след 14ч) ноември„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

17.11. 09:56 - 17.11. 18:36
19.11. 18:31 - 19.11. 22:26
21.11. 02:50 - 22.11. 06:07


Овен
- В началото на седмицата са възможни парични постъпления. Вторник и четвъртък могат да бъдат особено успешни в бизнес или делови план. Но не се отпускайте, в противен случай са възможни грешки. Представителите на този знак ще трябва да работят много. Първата половина на седмицата ще изисква инвестиция на доста енергия. Професионално ще бъдете подкрепени от Марс, който ще ви преведе през дните без никакви проблеми. Някои от вас планират лека афера, която няма да доведе до нищо особено. Дори и да стигнете до леглото, няма да ви очаква зашеметяващо шоу, феерия от сексуалност и фонтан от емоции - стереотипна интимност и нищо повече.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21
Бъдете внимателни –18, 19

Телец – Тази седмица ще почувствате голям натиск върху себе си поради многото си задължения. Ще работите много усърдно и свободното ви време ще бъде много ограничено. Венера влиза в Скорпион и следователно във вашия партньорски дом. Човек по това време обикновено е приятелски настроен, общителен, търси контакти с други хора, създава нови запознанства. Често привлича вниманието със своята учтивост и приветливост. През този период популярността му се увеличава. Също така през този период вие установявате добро „разбирателство“ с вашия брачен партньор. Има шанс да успеете във финансово отношение, просто не се увличайте твърде много, не всички инвестиции на пари ще се изплатят. Струва си да се проучи внимателно пазара.

Благоприятни дни – 18, 19, 22
Бъдете внимателни –20, 21


Близнаци – Тази седмица ще бъде много уморителна поради голямото ви натоварване и постоянните промени, пред които ще бъдете изправени. Напрегнатите аспекти на Венера с Юпитер и Сатурн засягат сектора на работата и здравето и могат да направят емоционално напрегната атмосферата на работното място. В колектива са възможни интриги, предателства, спорове. Проблеми са възможни поради прекомерна лековерност и откровеност, които колега може да използва в своя полза. Също могат да възникнат притеснения за здравето. Възможно е да има проблеми с пикочно-половата система, репродуктивните органи, белите дробове.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Рак – Вашата енергия и динамика ще ви помогнат да подредите нещата и да разрешите проблемите си. След това ще можете свободно да правите планове за бъдещето си. Венера ще се движи през дома на любовта и творчеството. Вие просто ще омагьосвате противоположния пол, ще се ползвате с повишено внимание. Но преди да се впуснете в романтично приключение, помислете дали това увлечение няма да развали сериозните отношения, които вече имате. Има сериозна опасност за неприятности. Прекарвайте повече качествено време с партньора си, правейки неща, които ще зарадват и двамата и ще съживят връзката ви. Ако сте неженени, звездите ще ви помогнат да се запознаете с интересни хора и да се върнете в играта.

Благоприятни дни – 22
Бъдете внимателни –18, 19

Лъв – Вашата увереност и динамичност ще ви помогнат да промените нещата, които правят живота ви труден. Тази седмица късметът няма да ви изневери. Особено на тези от вас, които възнамеряват най-накрая да започнат да реализират своите „наполеоновски“ планове. Планетите също ще подкрепят вашата решителност и няма от какво да се страхувате. Ще ви бъдат предоставени множество възможности и ако се справите правилно с тях, ще бъдете възнаградени в бъдеще. Опитайте се да действате въз основа на рационално мислене и не правете прибързани ходове. Във финансите си се опитайте да бъдете по-дисциплинирани и не поемайте никакви рискове, които биха могли да застрашат състоянието ви.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 20, 21


Дева – Събудете се, вземете нещата в свои ръце, правете правилните действия. Изглежда, че всичко върви добре и всичко, което трябва да направите, е да държите очите си отворени, за да откриете потенциални възможности, които биха могли да подобрят живота ви. Не поемайте финансови рискове, времената са опасни. Някои от мечтите ви имат шанс да се сбъднат тази седмица. Винаги сте имали големи амбиции, но условията често не са били идеални за вас. Този лош късмет е на път да се промени и ще почувствате голяма вълна от радост. Ограничете се в хапването на сладкиши, в противен случай ще си добавите няколко килограма с лекота.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Везни – Работили сте много усилено и вече можете да се наслаждавате на резултатите от вашите усилия. Не е изключено да изпитвате умора. Звездите ви съветват да се отпуснете и да отдадете значение само на онези неща, които са наистина важни. Спокойствието и сдържаността също са особено важни за вас тази седмица. Ще има шанс да промените личния си живот към по-добро. Очакват ви приятни приятелски и любовни срещи. Затова се постарайте да изглеждате винаги стилно и ярко. Трябва ви повече блясък в очите, енергия и вкус към живота. Затова пазарувайте и освежете гардероба си. Нов парфюм също е добре.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21
Бъдете внимателни –18, 19

Скорпион – Успешна и приятна седмица. Може да се появи информация за нова работа, която предлага много добро заплащане. Вашата динамичност ви прави повече от способни да се справите с работните проблеми. Вашата кипяща енергия и добро настроение ще ви помогнат да направите някои необходими промени, които ще направят живота ви по-приятен и удовлетворяващ. Нещата ще текат хармонично и плавно и ще можете успешно да завършите всичко, което започнете. Някои хора около вас мислят, че сте повече от привлекателна и интересна личност. Очаква ви остър прилив на вдъхновение в любовен и творчески план.

Благоприятни дни – 18, 19, 22
Бъдете внимателни –20, 21

Стрелец – Трябва леко да намалите своята делова активност, тъй като старанието ви няма да има голям ефект върху крайния резултат. Възможно е да срещнете някои трудности. Запазете спокойствие и направете всичко възможно, за да преодолеете препятствията и да продължите напред. Препоръчително е тази седмица да спите повече, да се разхождате и да общувате с приятели, в противен случай има опасност от пренапрежение и нервно изтощение. Основното нещо за вас сега е да обръщате достатъчно внимание на тялото си. Звездите предупреждават представителите на вашия зодиакален знак, че са изложени на риск от различни наранявания. Време е да заемете по-отговорна позиция към връзката си.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 17, 22


Козирог – Бъдете нащрек и използвайте всяка добра възможност, която ви попадне. Бъдете внимателни във финансите си; пресмятайте всеки разход, за да останете в рамките на бюджета. Ситуацията във вашето семейство може да бъде трудна. Може би член на семейството или по-възрастен роднина е възможно да се нуждае от вашето внимание и грижи. В любовния ви живот има неща, които не ви удовлетворяват, така че по-добре действайте и ги разрешете. Това ще донесе спокойствие във връзката ви. Ако сте неженени, отворете широко очи. Някой от приятелите ви се интересува от вас и все още не сте го осъзнали.

Благоприятни дни – 22
Бъдете внимателни –18, 19


Водолей – Мотото ви тази седмица трябва да бъде „умереност във всичко“. Опитайте се да не правите прекалено амбициозни планове, важно е просто да свършите важните неща и да се справите с ежедневните проблеми. Основната грижа на Водолея тази седмица може да бъде борбата с ограничаващите външни влияния. Бъдете внимателни при шофиране. Нарушаването на правилата за движение може да доведе до наказания и до отнемане на шофьорска книжка включително. Внимавайте със споделянето, не казвайте на никого подробностите от личния си живот. Може да пострада репутацията ви.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 20, 21

Риби – Представителите на този знак често могат да се сблъскват с препятствия и неочаквани стресови ситуации през седмицата. Можете да усетите как напълно неочаквано се променят външните обстоятелства и плановете ви трябва да бъдат отменени или коригирани. Може би ще изпитвате носталгия по миналото, опитайте се да не се обезсърчавате и мислете, че най-доброто е пред вас. В приятелствата може да има усложнения. Също така, вашият енергиен тонус може да намалее, да имате по-малко сили за работа и ще се уморявате по-често. Ходете на разходки, водете по-активен начин на живот, поддържайте позитивно отношение към света. И околните няма да пренебрегнат разцъфналия ви външен вид.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.