Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Глътка свеж въздух за Лъвовете, Скорпионите ще размишляват за отминали неща

След тежката енергия на предния ден, идва приток на нови енергии и нови идеи. Днес можете да продължите нещата или да започнете нови.

Овен – С ината си можете да си навредите повече, отколкото ако се покажете поне временно или привидно снизходителни. Опитайте се да направите компромис! Днес можете да бъдете много щедри както към обкръжението си, така и към себе си. Но ако прекалите, това може да доведе до разстроен стомах или празен портфейл.

Телец –Подгответе се за награда от Вселената. Скоро тя най-накрая пристига. Може да не усетите ефекта веднага, но през следващите няколко седмици нещата ще узреят психически и ще вземете решения, които ще сбъднат мечтите ви.

Близнаци – Напоследък нещата ви бяха доста трудни, но дори и това не наруши вашата издръжливост и непоклатимост. Освен това сте много привлекателни за противоположния пол, поради което може би ще се сбъднат вашите любовни желания!



Рак –Вашият натоварен график днес може да не ви позволи да мислите за най-важните ценности в живота. Насладете се на общуването с хора, на които наистина държите и които цените. Обърнете внимание на партньора си и не забравяйте да го целувате по-често.

Лъв – Глътка свеж въздух, напредък и сбъдване на мечти във всички области. Възможно е през изминалия период да сте носили много тежест на плещите си и да сте чувствали, че никой не ви разбира. Сега тази фаза приключва и вие отново можете да изпитате радост и да се свържете хармонично с другите.

Дева –Най-накрая в живота ви ще дойде енергията, която ще ви измъкне от задънената улица и ще подреди закъсалите ви дела. Можете да почувствате, че сте оставени на милостта на съдбата, защото късметът се проявява по всякакви начини в живота ви сега.



Везни – Вие сте вечните романтици, дори и днес мислите ви непрекъснато блуждаят. Не пренебрегвайте социалните връзки и се наслаждавайте на живота предимно от емоционалната страна. Хармонията във вас със сигурност ще направи целия ви ден по-приятен.

Скорпион – Днес отново размишлявате върху стари проблеми и отминали работи. Има неща, които просто трябва да приключите в себе си. Затворете тази страница. Не губете повече време, енергия или мисли за това. Главно защото наистина не си струва.

Стрелец – Вашият живот се състои основно от вашите решения. За по-добро утре трябва да започнете да действате днес. Ако искате нещо ново в живота си, направете необходимите стъпки за това днес.



Козирог – Оптимистичното ви настроение няма да бъде развалено дори от скептиците до вас. В личния живот не очаквайте никакви промени, всичко ще продължи както преди. Половинката ви обаче може да ви изненада с хубав подарък. Или пък да получите мило съобщение от някой, когото обичате.

Водолей – Не приемайте партньора си за даденост. Време е да прекарвате повече време с половинката си и да сте по-близо един до друг. Не изоставяйте позитивния си подход и не забравяйте, че здравето е най-ценното нещо за вас.

Риби – Вашите документи или работа имат нужда от по-добро организиране, затова се организирайте. Не забравяйте обаче, че ако не почивате достатъчно, темпото на работа също може да повлияе на здравето ви.

Четете още: 3-те зодии, които постоянно досаждат на хората