Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хармоничен ден за Овена. Везни, време е за срещи и флирт

Избягвайте бързането и суетенето. Отворете душата си към света, към Бога, към Любовта. Идете на църква и се помолете. Това е денят, в който молитвите биват лесно чути.

Овен – Тяло, ум и дух днес са в отлична форма и в пълна хармония. Чувствате се бодри и енергични. Може да се окаже, че в момента изживявате творчески подем. Чувствайте се свободни да изразите мислите и желанията си!

Телец – Нещата вървят доста гладко в отношенията с партньора ви днес. Съвместните мероприятия са източник на радост и затова трябва да отделите нужното време. Ако в момента нямате партньор, това е подходящ момент да се приближите към противоположния пол.

Близнаци – По-добре не отлагайте никаква работа за утре, защото днес можете да подходите към задачите си по особено ефективен начин. Всякакъв вид сътрудничество ще върви гладко. Важните решения са много по-лесни за вземане от обикновено.

Рак –Настроението ви днес може да бъде доста сантиментално. Не вземайте под внимание съветите на другите, доверете се на вътрешния си глас. Интуицията ще ви помогне да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви притесняват.



Лъв – Нека вашият партньор усети колко важен е за вас. Помислете за многото положителни моменти, които сте преживели заедно и оставете всякакви спорове настрана. Можете да разчитате, че ще получите топъл и любящ отговор на вашите усилия.

Дева – Всичко, с което се заемете, изглежда ще бъде успешно. Поддържайте контактите си и укрепвайте социалните си връзки. Това важи особено за най-близкия кръг от приятели, семейство и познати. Не ги оставяйте да чакат на задната скамейка.

Везни – Днешният хармоничен аспект на Луната с Венера се отразява благоприятно на вашите отношения. Избягвайте уединението, подходящо време за срещи, флиртуване, забавления. Светът там чака да бъде преоткрит от вас отново.

Скорпион –Планирайте да прекарате свободното си време с партньора, със семейството или други хора, които обичате. Може би дори изпитвате нужда да се обадите на приятел/ка. Направете го - времето е изключително благоприятно.

Стрелец – Ако бъдете предпазливи и търпеливи в действията си, ще можете да заобиколите на пръв поглед по-големи проблеми. Избягвайте финансовите рискове. Може да се почувствате изпълнени с много положителна енергия.

Козирог – В много отношения бихте могли да успеете, но това едва ли ще стане толкова бързо. Не бъдете твърде колебливи и се доверете на добрите сили в живота, защото днес очевидно те са на ваша страна.

Водолей – Изберете някакво събитие, което ви интересува и отидете там. Лесно ще установите контакт с другите. С малко харизма и доза късмет може да осъществите приятно запознанство. Възползвайте се от възможностите, които идват.

Риби –Днес може да сте изправени пред напълно ново и неочаквано изпитание. Имате талант за добра импровизация. Укрепвайте добрите отношения с колегите си и предлагайте активно вашата помощ.