Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хубав ден за Козирога, нов път за Телеца

За важни проекти денят е неблагоприятен. По-добре е да се погрижите за душевното и духовното си развитие. Преосмисляйте плановете за бъдещето и събитията от миналото.

Овен –
Не е най-добрият ден за започване на нови дела и изобретения - днес постоянно ще се сблъсквате с препятствия и трудности. Обърнете внимание на близките – днес те ще се нуждаят много повече от любов и внимание от вас, отколкото преди.

Телец –
Добре е да подходите отговорно към задълженията си, да не отлагате важни задачи за друг ден. Не разчитайте на бързото развитие на събитията - днес много неща няма да се получат, но провалът може да ви отведе по нов път. Опитайте се да не планирате много неща за този ден.

Близнаци –
Звездите ви съветват да не се захващате с неща, в които се съмнявате, и да не слушате чужди съвети. Също не позволявайте да бъдете манипулирани. По-добре е да завършите работата, която сте започнали сами.

Рак –
Не разчитайте на външна помощ – другите могат да ви разочароват във всеки един момент. Звездите ви съветват да не се намесвате в проблемите и конфликтите на други хора, възможни са неприятности, които не очаквате.

Лъв –
Труден ден, особено в общуването с другите. Преодолейте съмненията – правилните решения няма да ви бъдат лесни днес. Вероятно негативно развитие на събитията, което определено не сте очаквали.

Дева –
Някои хора около вас могат да бъдат непредсказуеми. Ще се сблъскате не само с неразбиране, но и с открита враждебност, така че се опитайте да не влизате в конфликт с другите. Позволете си малко почивка и релакс – днес няма да ви е лесно да действате.

Везни –
Днес ще ви е трудно да вземате решения и да действате бързо и решително, особено във взаимоотношенията с другите. Звездите ви обещават благоприятни промени, ако не се отклоните от собствените си цели.

Скорпион –
Вие знаете какво искате и влагате всичките си усилия да получите желаното, въпреки че днес съдбата може да усложни всичко малко, за да ви подложи на изпитание. Бъдете спокойни, защото в крайна сметка ще постигнете целите, които сте си поставили.

Стрелец –
Не е за препоръчване да бързате да предприемате нещо, което не сте обмислили достатъчно добре. Всяко неправилно действие може да доведе до неприятни последствия. Ако бъдете търпеливи, обстоятелствата ще се развият във ваша полза, от което ще бъдете облагодетелствани.

Козирог – Проявете търпение, изобретателност - звездите ви обещават благоприятен период. Денят е благоприятен за решителни действия, проявление на характер, сила на волята. Следобед са вероятни нови и неочаквани събития.

Водолей –
Някои обстоятелства ще изискват от вас да бъдете по-решителни, отколкото сте си мислили, но не се притеснявайте – звездите ви обещават благоприятен период. Възможен е интересен обрат и късметът ви неочаквано да проработи.

Риби –
Спокоен и благоприятен ден за справяне с всякакви проблеми и задачи. Ще бъдете пълни с енергия и лесно ще преодолявате трудностите, ако проявите характер. Пазете се от клюки – днес съветите на други хора може да са неблагоприятни за вас.